26 / 04 / 2024

İksir Resort Town’da, Temmuz'da aktivite dolu bir yaz kampı!

İksir Resort Town’da, Temmuz'da aktivite dolu bir yaz kampı!

Doğanın kucağında aktivite dolu Yaz kampının birinci dönemi Haziran ayı içinde yapıldı. İksir Resort Town’dan, çocuklara 7 gece 8 gün olarak organize edilen Yaz Kampı süresince harika bir tatil hediyesi var.



Doğanın kucağında aktivite dolu Yaz kampının birinci dönemi Haziran ayı içinde yapıldı.  Bu ay içerisinde; 19-26 Temmuz tarihleri arasında ikinci yaz kampı dönemi başlayacaktır ve son olarak 16-23 Ağustos tarihleri arasında üçüncü yaz kampı yapılacaktır.

 

Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nın, 7 gece 8 gün olarak gerçekleşen yaz kampında, çocuklar için her şey var. Çocuklar, 1 hafta boyunca doğanın yeşiline doyacak ve kendilerini doğal yaşamın güzel enerjisine bırakarak, tüm yorgunluklarını atabileceklerdir. Sabah saatlerinden başlayan etkinlik programı sayesinde, çocuklarınız birbirinden güzel aktiviteler yaparak, birçok yeni şey öğrenerek güzel bir kamp süreci geçirebilecektir. At biniciliğinden, marangozhane aktivitesine, fotoğraf çekiminden, yüzme, voleybol, basketbol sporlarına kadar çocuğunuzu her anlamda yeni deneyimler yaşatacak birçok aktivite var. Doğal ve sağlıklı menüler ile yemek saatleri de ayrı bir keyfe dönüşecektir.

 

Kampa katılacak öğrencilerin yanlarında, sadece mayo ve varsa yüzme için bone, spor kıyafetleri ve binicilik kıyafetleri getirmeleri tavsiye olunur. Dilerlerse, minik misafirler için otel tarafından tedarik edilmektedir.

 

Sizde, çocuklarınıza doğanın ortasında mis gibi tertemiz bir nefes aldırmak ve yaz tatiline bir anlam katmak istiyorsanız, detaylı bilgi için İksir Resort Town’u arayabilirsiniz.

 

Yaz Kampı dönüşlerinde, çocuklarınızdaki olumlu değişimleri, doğayı tanımalarını ve çevreyi korumaya karşı artan farkındalıklarını görmek sizleri de mutlu edecektir.



Geri Dön