25 / 04 / 2024

İksir Resort Town’dan çocuklara özel binicilik eğitimi!

İksir Resort Town’dan çocuklara özel binicilik eğitimi!

Küçük yaşlardan itibaren başlanması ve öğrenilmesi durumunda, daha da yararlı olan bir spordur binicilik. Bu nedenle çocuklar için ayrı bir önem taşıyor. İksir Resort Town’dan çocuklara özel binicilik eğitimi...



Her şeyden önce binicilik, atla yapılan bir spor olduğu için çocuklar erken yaşlarda kendisinden farklı bir canlıyla yakın bir bağ kurmayı öğreniyor. Bu sayede, onlara doğa ve hayvan sevgisi aşılanıyor, empati duyguları gelişiyor. Ayrıca, diğer binici arkadaşlarıyla ortak bir deneyim paylaşmaları nedeniyle, hem rekabet hem de yardımlaşma kültürünü aynı anda ediniyorlar. 

Yaz tatilinin son günlerini yaşayan 9-15 yaş arası çocuklarınızın, yeni eğitim ve öğretim yılına yüksek motivasyonla başlayarak, okula dönüş sıkıntısı yaşamamaları için 8 derslik binicilik ve atlarla tanışma paketi hazırladık.  

İksir Resort Town’da 15 Eylül - 15 Ekim 2014 tarihleri arasında geçerli olacak ve 320 TL’ye elde edebileceğiniz bu programla, çocuklarınızın farklı bir deneyim yaşamasının yanında, onların gelişen kişiliğine de yeni beceriler eklenecek.



15 Eylül - 15 Ekim 2014 tarihleri arasında, 8 derslik binicilik ve atlarla tanışma paketi: 320 TL 



Geri Dön