19 / 04 / 2024

İlgi Yönetim Emlak Çadırı fiyatları!

İlgi Yönetim Emlak Çadırı fiyatları!

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

İlgi Yönetim Emlak Çadırı fiyatları kapsamında tek fiyat uygulaması yapılıyor. Teslimleri hemen yapılan konut, ofis ve dükkanların satışa sunulduğu projenin müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.



Emlak Çadırı Başakşehir'in her yıl düzenli olarak yılda 1 kez düzenlenmesi planlanıyor. Proje sıfır ve kullanıma hazır, hemen teslim ve iskanı alınmış konut, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.


İlgi Yönetim  Emlak Çadırı  fiyatları bağımsız bölümün katına, büyüklüğüne, yönüne bakılmaksızın tek fiyat üzerinden hesaplanıyor. Projede başvurular emlakcadiri.com web sitesi üzerinde kabul ediliyor.


Başvuruları yarın sona erecek olan Emlak Çadırı 2015  İlgi Yönetim  imzası taşıyor. Projede 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis açık artırma usulü ile satılıyor.


Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs 2015 tarihinde saat 10:00'da, "Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule Başakşehir İstanbul" adresli satış ofisinde yapılacak.


İlgi Yönetim Emlak Çadırı fiyatları!

Daire fiyatları 99 bin TL,

Ofis fiyatları 149 bin TL,

Dükkan fiyatları 199 bin TL olarak belirlendi. 


Emlak Çadırı Başakşehir'deki konutlar Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metroya yürüme mesafesinde olan Medikule İstanbul'da, dükkanlar toplam 172 dükkandan oluşan Merkez Kayaşehir AVM'de, ofisler ise toplam 86 adet ofisten oluşan Merkez Kayaşehir Plaza içerisinde bulunuyor. 


Emlak Çadırı iletişim bilgileri

Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön