26 / 04 / 2024

İlimtepe Konutları satış fiyatları!

İlimtepe Konutları satış fiyatları!

Firma: Adana Büyükşehir Belediyesi - Yeni Adana İmar A.Ş.

Proje: İlimtepe Konutları

İlimtepe Konutları satış fiyatları dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 6 bloktan meydana gelen proje Yeni Adana İmar A.Ş ile Adana Büyükşehir Belediyesi imzası taşıyor.



Teslimlerin Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşeceği  İlimtepe Konutları  Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. Proje 3 etap halinde inşa ediliyor. 


İlimtepe Konutları satış fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 6 bloktan oluşan projede 3 bine yakın daire yer alıyor. 


Adana İlimtepe Konutları'nın sosyal yaşam alanları içerisinde; yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, spor alanı, açık ve kapalı otopark, yürüyüş yolları mevcut. Proje Yeni  Adana  İmar A.Ş ile Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. 


Sarıçam İlimtepe Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 


İlimtepe Konutları Sofulu fiyatları 1+1 dairelerde 99 bin TL ile 115 bin TL, 2+1 dairelerde 129 bin TL ile 159 bin TL, 3+1 dairelerde 169 bin TL ile 195 bin TL arasında değişiyor. 


Sarıçam İlimtepe Konutları satış ofisi 

Telefon: 444 13 07

Web: www.adanaimarinsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön