27 / 04 / 2024

Sarıçam İlimtepe Konutları nerede

Sarıçam İlimtepe Konutları nerede

İlimtepe Konutları satış fiyatları dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 6 bloktan meydana gelen proje Yeni Adana İmar A.Ş ile Adana Büyükşehir Belediyesi imzası taşıyor.

Sofulu İlimtepe Konutları fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Adana Sarıçam'da yükselen projede birçok sosyal donatı alanı yer alıyor.

Sarıçam İlimtepe Konutları satılık!

İlk etabında 156 adet dairenin yer aldığı proje 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılıyor. Sarıçam İlimtepe Konutları satılık fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor.

Adana Sarıçam TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Sarıçam Buruk Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Sarıçam 2021 başvuruları 5 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2021 projesinde yer alan konutlar için başvurular 5 Nisan'da başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesi satışa çıktı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kura çekilişi yarın!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinde yer alan konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu kuraları yarın çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

Adana Sarıçam 50 bin konut kura sonuçları isim isim tam liste!

Adana Sarıçam 50 bin konut kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi 19 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 19 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sarıçam Buruk başvuruları 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Adana Sarıçam'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün gerçekleştirilecek.

Sarıçam İlimtepe Konutları nerede Haberi

Sarıçam İlimtepe Konutları nerede

Teslimlerin Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşeceği İlimtepe Konutları Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. Proje 3 etap halinde inşa ediliyor. 


İlimtepe Konutları satış fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 6 bloktan oluşan projede 3 bine yakın daire yer alıyor. 


Adana İlimtepe Konutları'nın sosyal yaşam alanları içerisinde; yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, spor alanı, açık ve kapalı otopark, yürüyüş yolları mevcut. Proje Yeni Adana İmar A.Ş ile Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. 


Sarıçam İlimtepe Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 


İlimtepe Konutları Sofulu fiyatları 1+1 dairelerde 99 bin TL ile 115 bin TL,...