29 / 03 / 2024

İlker İnanoğlu evinin kapılasını InStyle Dergisi'ne açtı!

İlker İnanoğlu evinin kapılasını InStyle Dergisi'ne açtı!

İlker İnanoğlu evinin kapılarını InStyle Dergisi'ne açtı. Ünlü oyuncu ve yapımcının huzur yuvası, derginin mayıs sayısında yer aldı. İşin ilginci; İlker İnanoğlu ne tadilat ne de dekorasyon sırasında evini kimseye emanet etmemiş, herşeyi kendisi seçip yer



Yapımcı-yönetmen Türker İnanoğlu ve Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Filiz Akın'ın oğlu olan İlker inanoğlu, Boğaz sırtlanndaki evine iki yıl önce taşınmış. Konduk içindeki bir sitede yer alan, harika Boğaz manzarasına sahip ev sade ve şık. 200 metrekarelik evde üç oda, iki banyo bulunuyor. Salon, yemek bölümü ve mutfak iç içe; arada kapı yok. Bunun böyle olmasını da İlker İnanoğlu istemiş. Taşındığı zaman evin içini baştan aşağıya ejden geçiren İlker İnanoğlu, mutfak, koridor, banyolarda doğal taşı tercih ederken salon ve yatak odalan için parkede karar kılmış. Pek çok ihtiyacını da taşındıktan sonra tamamlamış. "Hiç profesyonel destek almadım, her şeyi kendim yaptım. Kafama göre hareket ettim yani" diyen İlker İnanoğlu anlatmaya devam ediyor; "Daha çok, renklere göre ilerledim. Taşınırken Gardırobu İlker İnanoğlu'nun titizliğini gösteriyor. altınları ve kahverengileri kendime yakın hissediyordum, dekorasyon bii tonlar etrafında şekillendi."

Evi Sığınağı

İlker İnanoğlu, daha çok spot aydınlatma kullanmış evinde. Pencerelerde ise stor ve katlamalı perdeler var. Aksesuar seçiminde Uzak Doğu rüzgarları estirmeyi amaçlayan oyuncunun ailesine ve anılarına düşkün olduğu, çerçevelettiği bolca fotoğraftan anlaşılıyor. İlker Bey'in bir diğer vazgeçilmezi de kitaplar. Okumayı çok seven ev sahibinin tercihi, felsefe ve seyahat kitapları. İnanoğlu şöyle söylüyor; "Ev, huzur, sığınak demek. Evime herkesi almam. Ayrıca ev dediğin, göze güzel görünüp rahat olmalı. Sizi sarıp sarmalamah. Evinizde kendinizi iyi ve güvende hissetmelisiniz. Ne mutlu bana ki tüm bunları evimde yaşayabiliyorum."
Posta


Geri Dön