16 / 04 / 2024

İMİB Doğal Taş Söyleşileri yarın başlıyor!

İMİB Doğal Taş Söyleşileri yarın başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından gerçekleşecek online söyleşi serisinde doğal taş kullanımının öne çıktığı yapılar gündeme gelirken, her sohbette Türk Doğal Taşı hakkında bilgiler konuşulacak.  



Mimar Gökhan Karakuş önderliğinde gerçekleşen, farklı mimarların konuk olacağı söyleşi serisi ayda bir Arkitera’nın YouTube ve Facebook hesaplarında canlı olarak yayınlanacak. İlk söyleşi 28 Mayıs Perşembe saat 17:00’de Artı3 Mimarlık’ın kurucuları Ülkü İnceköse ve Uğur Yıldırım’ın katılımıyla düzenlenecek.
 
Karakuş, her sohbetin başında doğal taş türleri, atölye imkanları, güncel teknolojik bilgiler ve taşın işlenmesiyle ilgili teknik bilgiler verecek. Serinin ilkinde konuşulacak yapı Artı3 Mimarlık'ın İzmir’de dizayn edilen “Arkas Sanat / Urla” ve doğal taş çeşidi ise mermer olacak.
 
Sohbette, “Arkas Sanat / Urla”da doğal taş kullanımıyla ilgili mimarlar karar aldı. Bu kararların tasarıma nasıl yansıdığı, uygulamada nelere dikkat edildiği gibi konular konuşulacak ve soruları yanıtlayacak.


Geri Dön