26 / 04 / 2024

İMİB zihinsel yetersiz çocuklarla buluşuyor!

İMİB zihinsel yetersiz çocuklarla buluşuyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) sektörel çalışmaların yanında sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar ile de dikkat çekiyor.



İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) sektörel çalışmaların yanında sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar ile de dikkat çekiyor.  İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, İstanbul’da misafir ettiği Zihinsel Yetersiz Çocuklar ile Doğa Koleji’nde buluşuyor.


Engelliler Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinlikte İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, Antalya’dan gelen çocuklar ile söyleşi yapacak. ZİÇEV’li çocukların oluşturduğu perküsyon grubunun gösterisinin ardından çocuklara Çevreci Madencilik temalı çam fidanı dağıtacak…


Mermer parçalarından yaptıkları tablolar fuarda sergilenmişti


Geçtiğimiz Kasım ayında İstanbul’da düzenlenen Naturel Stone Fuarına misafir olarak katılan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Antalya şubesinde eğim gören çocukların yaptıkları elişi ürünler ve İMİB tarafından kendilerine gönderilen mermer parçacıklarından oluşturdukları tablolar ziyaretçilerin ilgisini çekmişti.



Geri Dön