26 / 04 / 2024

İMSAD, Güvenli Yapı kampanyasını hayata geçiriyor!

İMSAD, Güvenli Yapı kampanyasını hayata geçiriyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçen "Güvenli Yapı" kampanyası, "Sesimi duyan var mı?" kamu spotu filmi ile başladı...



Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçen "Güvenli Yapı" kampanyası, "Sesimi duyan var mı?" kamu spotu filmi ile başladı. 


Türkiye İMSAD'dan yapılan açıklamaya göre, "Güvenli Yapı" kampanyası, dernek tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçiriliyor. Kampanya, "Sesimi duyan var mı?" kamu spotu filmi ile başladı. Kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla hazırlanan "Sesimi duyan var mı?" filmi, tüm televizyon kanallarında gösterime girdi. 


Oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun seslendirdiği filmde, binalarda yanlış malzeme kullanılmasının olası sonuçları vurgulanıyor. Film, Türkiye'de yapı kültürünün gelişmesine "Güvenli Yapı" temasıyla ışık tutuluyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, "Enerji Verimliliği" ile bu yıl gündeme taşıyacakları iki büyük kampanyadan biri olan "Güvenli Yapı" kampanyası ile Türkiye'de bir binanın tasarımından yapımına kadar denetimi de kapsayan bütüncül bir sistem kurulmasını ve toplumda güvenli yapı bilincinin oluşmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. 


Kentsel dönüşümün başladığı bu dönemde, güvenli yapının insanların ve kentlerin hayatında önemli olduğunu vurgulayan Yetişener, "Türkiye İMSAD olarak 'Sesimi duyan var mı?' kamu spotu ile insanlarımızın hak ettiği güvenli ve çağdaş yapılarda yaşayabilmesi için güvenli yapı bilincini geliştirmeyi, bu doğrultuda oluşturulacak sinerjiyi ve dinamizmi, toplumumuzun tüm kesimlerine yaymayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 


Belde Gazetesi 


Geri Dön