26 / 04 / 2024

İnallar Cadde Ofis projesi 2018'de başlayacak!

İnallar Cadde Ofis projesi 2018'de başlayacak!

İnallar Gayrimenkul Yatırım 12 blok ve 156 daireden oluşan İnallar Hayat projesini yakın zamanda teslim etmeyi hedefliyor. Yeni konut ve villa projelerine 2017 yılında başlayacakları bilgisini veren Senem İnal, "İnallar Cadde Ofis projesine ise 2018'de başlayacağız" dedi.




Hayat için Güzel Fikirler sloganı ile giriş yaptıkları inşaat sektöründe yeni projelerle istikrarlı bir büyüme grafiği çizdiklerini dile getiren İnallar Gayrimenkul Yatırım Proje Koordinatörü Senem İnal, şirket bünyesinde kurdukları İnallar Gayrimenkul Yatırım ile yürüttüğü 12 blok ve 156 daireden oluşan İnallar Hayat projesini yakın zamanda teslim etmeyi hedefliyor. Yeni konut ve villa projelerine 2017 yılında başlayacakları bilgisini veren İnal, "İnallar Cadde Ofis projesine ise 2018'de başlayacağız. Otomotiv sektöründe Citroen, Honda, Hyundai, Kia ve Mazda markalarının satış ve servis hizmetlerini sunarken, filo kiralama departmanı ile araç kiralama sektöründe de faaliyet gösteriyoruz" dedi. 


Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerini 2017 yılında villa projesi ile çeşitlendireceklerini ifade eden Senem İnal, "2015 yılında Bademli'de yaklaşık 20 dönümlük arazi yatırımına gittik. 2017'de bu arazide yine içinde bir sosyal tesisi de barındıracak iddialı bir villa projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. Öte yandan Mudanya Yolu üzerinde bulunan İnallar Cadde Ofis projesinin de devam ettiğini belirten İnal, "2018'de başlayacak İnallar Cadde, 11 bin metrekarelik inşaat alanına sahip bir iş merkezi. Yaklaşık 25 ofisin yer alacağı İnallar Cadde'nin en alt katında kendi otomotiv markalarımızın sergileneceği bir mağaza ve servis alanı da bulunacak" dedi. İnal, tüm inşaat projeleri değerlendirildiğinde toplamda 200 milyon liralık yatırım yapıldığı bilgisini verdi. 




"Projelerimiz sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor" 


2014 yıl sonu itibarıyla başladıkları ilk konut projeleri İnallar Hayat'ta dairelerin yüzde 90'ının satıldığını söyleyen Senem İnal, Bursa'nın Balat semtinde inşa ettikleri İnallar Hayat'ın ikinci etabına 2017'nin ilk çeyreğinde başlayacaklarını açıkladı. İnal, projenin ilk etabının 20 dönüm üzerinde 12 blok ve 156 daire olarak projelendirildiğini anlatan İnal, 2017'de başlayacakları ikinci etabın ise 22 dönüm arazi üzerinde 193 daire olarak projelendirildiğini dile getirdi. İkinci etapta müşterilere ağırlıkla 3+1 planlar sunduklarını kaydeden İnal, "İnallar Hayat özellikle günümüzün çalışan, çocuk sahibi ailelerinin ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlandı. Dolayısıyla projelerimiz daire planlarının yam sıra sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Amacımız ailelerin yaşamını kolaylaştıracak, iş ve şehir hayatının gerginliğini dışarıda bırakacak yaşam alanları kurmak. İnallar Hayat projesinde peyzaj bizim için çok önemliydi" dedi. 


"Kentsel dönüşümde şehircilik doğru planlanamıyor" 


Park alanlarında Kuzey Ege ve Marmara bitki örtüsüne ait onlarca çeşit ağaç ve bitkinin yanı sıra bir zeytin koruluğu bulunduğunu kaydeden Senem İnal, bahçe mobilyaları ile tamamlandıktan sonra çimlerin üstünde zeytin ağaçları arasında, doğayla iç içe bir hayat sunmayı planladıklarını ifade etti. İnallar Hayat dairelerinin şu anda 650 ila 700 bin TL fiyat aralığında satışa sunulduğunu bildiren İnal, şöyle devam etti: "Yaklaşık 10 bin metrekareden oluşan yeşil alanda açık havuzlar, çocuk parkları, 500 metrelik tartan yürüyüş pistinin yanı sıra kafe alanı, altı yaş altı ve altı yaş üstü çocuklar için ayrı tasarlanmış çocuk oyun odaları bulunuyor. Ayrıca fıtness, pilates-yoga stüdyoları, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash alanının da bulunduğu bin 200 metrekarelik kapalı sosyal tesis de site sakinlerinin kullanımına sunuluyor." Projenin güvenlik noktasında da öne çıktığını belirten İnal, "Projede; bağımsız bir giriş lobisinin yanı sıra her aile'için iki araçlık yer ve depo alanla1' rının bulunduğu kapalı otoparktan katlara asansörle doğrudan ulaşım sağlanabilmesi, katlarda bulunan çöp odalarına 24 saat çöp atüabilmesi gibi imkanlar da dikkate alındı" dedi. Kentsel dönüşüm projelerini de değerlendiren Senem İnal, "İnşaat, nüfusun kayda değer çoğunluğunun şehirlerde yaşaması ve genç nüfus yoğunluğu sebebiyle hızlı büyüyen bir sektör. Bursa da ekonomik açıdan Türkiye'nin gelişmiş şehirlerinden biri olduğu için bu büyümeden en fazla etkilenecek şehirlerden biri olacak. Kentsel dönüşüm projelerinde ise rant öne çıktığı için maalesef ki doğru şehircilik yapılanması hayata geçirilemiyor. Dönüşümler için binalar yıkılıyor, yerine ekonomik kaygılarla depreme dayanıklı ama estetikten yoksun mahalleler inşa ediliyor" ifadelerini kullandı. 


Senem İnal, otomotiv sektöründe ise Citroen, Honda, Hyundai, Kia ve Mazda markalarının satış ve servis hizmetlerini sunup, filo kiralama departmanı ile araç kiralama sektöründe de faaliyet gösterdiklerini vurguladı. Yakın zamanda  İzmir  Yolu'nda üçüncü şubelerini de hizmete açtıklarını dile getiren Senem İnal, "Bursa'nm batı yakasında da Honda ve Citroen plazalaf ımızı açtık. Toplamda 300 kişi istihdam ediyoruz. Yıl sonunda sıfır ve ikinci el toplam 5 bin 500 araç satışına ulaşmayı öngörüyoruz. Ağırlıkla Hyundai ve Honda'nın yanı sıra Citroen, KİA ve Mazda satışlarımız bulunuyor. Ancak müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firma olarak bu konudaki birinciliklerimiz bizim için satış adetlerimiz kadar kıymetli" şeklinde konuştu.


Dünya Bölge 



Geri Dön