26 / 04 / 2024

İnanlar Asl-ı Bahçe'de teslimler başladı!

İnanlar Asl-ı Bahçe'de teslimler başladı!

Orman manzaralı ve teras bahçeli daireler 296 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor, Kartal'da yükselen İnanlar Asl-ı Bahçe'de teslimler başladı, projenin yüzde 90'ının satışı tamamlandı...




48 yıllık tecrübesiyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren İnanlar, Asl'ı Bahçe projesiyle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Kartal'da yükselen yaşara projesinde teslimlere başlayan şirket, rengarenk çiçekleriyle özel peyzajlı bahçeleri, 365 gün tatil keyfi vadeden havuzu ve Aydos ormanlarının temiz havası ile keyifli bir yaşam vadediyor. 

Yüzde 90'ı satıldı İlgi nedeniyle kısa sürede dairelerinin yüzde 90'ı satılan projede, fiyatlar 296 bin liradan başlıyor. Projede yer alan sosyal olanaklar arasında güneşlenme salonu, çocuk havuzu, açık havuz, sauna, fitness center ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Asl'ı Bahçe, yaşam olanaklarının yanı sıra yatırım değeri ile de sunuluyor. Anadolu Yakası'nda gelişimin ve yatırım potansiyelin güçlü şekilde hissedildiği Kartal'da, TEM ve E-5'e yakınlığı gibi özellikler bulunuyor. 

Kartal Adliyesi, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Metro gibi önemli avantajlar da Kartal bölgesi, İstanbul'un yatırım değeri en büyük merkezlerinden biri olarak öne çıkıyor. 


17 kat, 90 butik daire Asl'ı Bahçe hızlı gelişimin tam kalbinde, Kartal'ın prestijli semtlerinden birinde yükseliyor. 

17 katlı tek blok halinde yükselen projede dairelerin büyüklükleri 54 metrekare ile 228 metrekare arasında değişiyor. Asl'ı Bahçe'de bahçe katları, manzaralı dubleksleri, 90 butik dairesi, özel açık havuzu, 3 kademeli geniş kat bahçeleri, 800 m2 lik sosyal alanlan, 35 m2 ve 80 m2 arasında değişen ticari alanları ve 2 bin 150 m2 alanda bir de hipermarket bulunuyor. 


Star


Geri Dön