25 / 04 / 2024

İnanlar 'ın Terrace Bahçe projesinde yaşam erken başladı! 750 bin TL 'ye!

İnanlar 'ın Terrace Bahçe projesinde yaşam erken başladı! 750 bin TL 'ye!

Konut fiyatlarının 750 bin TL 'den başladığı Terrace Bahçe projesinde yaşam erken başladı. İnanlar 'ın Ocak 2010 'da başlattığı Zekeriyaköy 'deki projesi Terrace Bahçe, şžubat 2011 'de bitirilerek sahiplerine Nisan sonu yerine Mart ayında teslim edildi



Terrace Bahçe, son dönem yüksek talep alan küçük üniteli yapılaşma hemen hemen yok denecek kadar az olan bölgedeki ilk küçük üniteli, az katlı butik site konsepti ile diğer projelerden ayrılıyor. Terrace Bahçe, konut sahiplerine müstakil ev konforu sunuyor.  

Satışı devam eden   3+1 ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksi 9 dairenin fiyat aralığı 750 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL   arasında değişiyor. Konutların yüzde 95 'i satılmış durumda. Terrace Bahçe 'nin arsa alanı 4 bin 90 metrekare. 14 dönüm inşaat alanına sahip olan projenin satılabilir alanı ise 10 bin 293 metrekare.

Dairelerde tüm camlar sakinlerinin doğanın keyfine varmaları ve günışığından tam yararlanmaları amacıyla yere kadar tasarlanan Terrace Bahçe, bölgede emsali olmayan 4 cephesi açık ve aydınlık, fonksiyonel bir proje.

Terrace Bahçe, Sarıyer – çayırbaşı Tüneli 'ne çok yakın bir mesafede bulunuyor.   Bu tünelin yanı sıra Hacıosman 'a kadar inşa edilen, şžişhane – Taksim – Maslak Metrosu da bölgenin ve projenin değerini katlıyor.

Dörder katlı üç blok ve 76 daireden oluşan projede, büyüklükleri 56 ile 258 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 14 tipte daire bulunuyor. Dairelerde Terrace Bahçe 'ye özel tasarlanmış Nolte mutfak mobilyaları ile Franke marka ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve bulaşık makinesi yer alıyor. Yerlerde Belçika Quick Step parke ve İspanyol Pamesa marka seramik kullanıldı.

Bahçe çıkışı olan dairelerin teraslarında ahşap deck, balkonlarda ise seramik tercih edildi. Daire içi duvarlarda alçı sıva ve su bazlı saten boya, banyo ve tuvaletlerin duvarlarında ise İspanyol Pamesa marka seramik ve duvar kağıdı tercih edildi. Ayrıca doğrama sistemleri ile ısı ve ses izolasyonu özelliklerine sahip konfor ısıcam kullanıldı. Doğrama sistemlerinde ise Rehau ile çalışıldı.

Sosyal hayatıyla da seçkin bir yaşam sunan Terrace Bahçe 'de, yüzme havuzu ve güneşlenme terasının yanısıra, çocuk parkı, fitness center ve sauna bulunuyor. Peyzaj düzenlemeleri ve bahçe aydınlatmaları projeye ayrı bir şıklık katıyor.

0212 342 12 10

www.inanlarinsaat.com.tr

http://www.terracebahce.com/


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön