19 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat'ın villalarına yoğun ilgi!

İnanlar İnşaat'ın villalarına yoğun ilgi!

İnanlar İnşaat Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği projeler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Projelerde 60 ay vade farksız ve 120 ay yüzde 0.42 kredi oranı ile ödeme yapılıyor.



PRESTİJLİ konut sektörünün önemli aktörlerinden İnanlar'ın İstanbul Zekeriyaköy'de yaptığı yeni projeler özel fiyatlarla satışa çıktı. 3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi mega projelerle değeri her geçen gün artan Zekeriyaköy'de, İnanlar'ın sunduğu 60 ay vade farksız ve 120 ay yüzde 0.42 kredi oranı seçenekleri, villa konforunda yaşamak ve kazançlı yatırım yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. Kampanya dahilindeki avantajlar, satışları devam eden Terrace Hayat, Terrace Plus ve Terrace Vadi projelerinde geçerli. 


Sıfır villalarda yerini alanlar, evlerine hemen taşınabiliyor veya kiraya verebiliyor. Terrace Hayat, 19 bahçe dubleksi, 19 çatı dubleksi ve 52 seçkin tripleks villa ile toplam 90 yaşam alanından oluşuyor. Fitness center, sauna, güneşlenme terası, çok amaçlı salon, açık yüzme havuzu, 7/24 CCTV'li güvenlik ve daha birçok ayrıcalığı ile proje özellikle aileler tarafından tercih ediliyor. "İstanbul'un yeni nesil villa yaşamı" olarak nitelendirilen Terrace Plus projesi 54 seçkin villadan oluşuyor. Proje özellikle akıllı ev sistemleri, ve sıra dışı mimarisi ile dikkat çekiyor. Farklı ve yenilikçi özellikleriyle villa yaşamı kalıplarının dışına çıkan Terrace Vadi projesi ise 1+1'den 4+1'e değişen villa ve daire seçenekleri ile 76 yaşam alanından oluşuyor. 



Para



Geri Dön