26 / 04 / 2024

İnanlar Terrace Mix iletişim!

İnanlar Terrace Mix iletişim!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

Terrace Mix Konutları 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede aylık 1.150 TL taksit ödemeleri ile konut sahibi olunabiliyor. İnanlar Terrace Mix iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.



Toplamda 27 adet dükkan ve 975 adet daireden oluşan  Terrace Mix  Esenyurt projesinde daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.


İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Terrace Mix Rezidans'ta stüdyo dairelerin satışları dayalı döşeli olarak yapılıyor. Proje İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. 


İnanlar Terrace Mix iletişim için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede yer alan konutların büyüklükleri 42 metrekare ile 562 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Esenyurt Terrace Mix Evleri'nde stüdyo dairelerin fiyatları 130 bin TL'den başlıyor. Projenin sosyal imkanları yürüyüş yolu, fitness, buhar banyosu,  kardiyo, çocuk havuzu, Türk hamamı, çocuk oyun alanı ve kapalı otoparktan meydana geliyor. 


Terrace Mix  İnanlar İnşaat  projesinde stüdyo daireler için 13 bin TL peşinat ödemesi ve 3 ara ödeme yapılıyor. Projede kalan tutar ise aylık 1.150 TL taksitlerle ödeniyor. 


Terrace Mix Esenyurt Konutları nerede?

Adres:Namık Kemal Mahallesi Kiler Caddesi No:67 Esenyurt/İstanbul


İnanlar Terrace Mix iletişim

Telefon: 444 2 002

Web: www.terracemix.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön