18 / 04 / 2024

İncek Loft’ta yeni etap satışta!

İncek Loft’ta yeni etap satışta!

Akfen İnşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzası ile hayata geçirilen, İncek Loft, başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’in en büyük konut projesi.



Akfen İnşaat tarafından  Ankara  İncek’te hayata geçirilen İncek Loft’ta yeni etap satışa sunuldu. Lansman döneminde yoğun ilgi gören ve bir rekora imza atarak 600 dairenin satıldığı İncek Loft’ta satışa yeni sunulan bloklarda, 1+1’den ve 4+1’e kadar farklı, daire seçenekleri bulunuyor.


1199 konutluk İncek Loft’ta daire fiyatları 236 bin TL’den başlıyor.

 

Akfen İnşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, İncek Loft, başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’in en büyük konut projesi.

 

Yüksek Evler, Ankara Evleri ve Teras Evler’den oluşan İncek Loft’ta her aile tipine ve bütçeye göre farklı daire seçeneklerinden oluşan tercih imkanları sunuluyor.

 

6 Adet 20-30 katlı Yüksek Evler; 11 Adet  4-7 katlı Ankara Evleri ve 7 adet 6-9 katlı Teras Evleri’nden oluşan projede 1+1’den 6,5+1’e kadar 71m2 ile 562 m2 arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor.

 

1199 konuttan oluşan İncek Loft’ta daire fiyatları ise 236 bin TL’den başlıyor. Daireler, Akfen bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği ve kişiye özel ödeme planları ile sunuluyor.

 

İncek Loft’ta 1. Etap daire teslimleri Nisan 2016’da başlayacak.

 



Geri Dön