26 / 04 / 2024

İncek Loft'ta yüzde 10 peşinat fırsatı bulunuyor!

İncek Loft'ta yüzde 10 peşinat fırsatı bulunuyor!

Akfen İnşaat'ın projesi İncek Loft, Ankara'nın yeni cazibe merkezi İncek'te hayat buluyor. Farklı tiplerde dairelerin bulunduğu projede her daire için otopark var. İncek Loft'ta yüzde 10 peşinat fırsatı bulunuyor.



Türkiye' nin inşaat devi Akfen İnşaat, üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki tecrübesinin yanı sıra konut sektörüne yeni bir projeyle giriş yapıyor. Akfen İnşaat'ın konut markası Loft, "İncek Loft" projesiyle İncek'te hayat buluyor. Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen proje İncek'in en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. 


HER DAİRE İÇİN OTOPARK 

İncek Loft projesinde sebze ve meyve yetiştirilecek organik bahçeler, özel çiftliklerden gelen ürünlerin satışa sunulacağı organik pazar bulunuyor. Aynı zamanda İncek Loft'ta her daire için kapalı otopark bulunuyor. Araçların direkt kapalı otoparka girişiyle sosyal yaşam alanına araç girişi engelleniyor . Site içinde 2 bin 60 araçlık otopark alanı ve site girişinde 186 araçlık misafir otoparkı bulunuyor. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın buluşmasına, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın ve Akfen Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak katılarak proje hakkında bilgi verdiler. 


AYNI ZAMANDA KARLI YATIRIM

Hamdi Akın, "38 yıllık köklü bir geçmişe sahip Akfen Holding'in temelleri Ankara'da atıldı, Ankara'da büyüdük ve pek çok değerli projeyi bu kentte hayata geçirdik. Şimdi, Ankara'nın yükselen bölgesi İncek'te oldukça iddialı bir projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. 


400 DAİRE SATILDI 

Akın, lansmanın 15. gününde 400. satışın tamamlandığını anlatarak, Ankaralılar'a projeye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın da "Bu proje, iddialı bir konut projesi olmasının yanında başkentlilere sunulan karlı bir yatırım fırsatı" dedi. Akfen Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak ise İncek Loft'ta dairelerin lansmana özel, yüzde 1 KDV fırsatı, yüzde 10 peşinat ya da 50 aya kadar vade farksız ödeme planları ile sunulduğuna dikkat çekerek, "Ödeme planlarıyla iddialı olduğu kadar kazançlı bir proje" diyerek, ödeme hakkında bilgi verdi. 


SOSYAL İMKAN ÇOK

Yüksek Evler,  Ankara  Evleri ve Teras Evler'den oluşan İncek Loft'ta her aile tipine ve bütçeye göre farklı daire seçeneklerinden oluşan tercih imkanları sunuluyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor. Projede 2 km uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları, Ankara'da bir ilk olan profesyonel gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Sabah


Geri Dön