25 / 04 / 2024

İnciyaka Ankara'da büyük takas kampanyası!

İnciyaka Ankara'da büyük takas kampanyası!

Ankara’nın lüks konut üreticisi Erder İnşaat, büyük takas kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında eski evini veren, İnciyaka projesinden ev sahibi oluyor. 



Ankara'da gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Erder İnşaat büyük takas kampanyası başlattı. “Eski Eviniz Sizden, Yeni Eviniz İnciyaka’dan” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat, yüzde 50’si teslimde, kalan yüzde 20’lik tutarı da 36 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor.

Mamak'ta hayata geçirilen İnciyaka  Ankara  projesi 200 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi.  “Eski Eviniz Sizden, Yeni Eviniz İnciyaka’dan” kampanyası kapsamında ekspertizlerin belirlediği rakam üzerinden eski daireler, değerinde alınarak konut alıcılarına lüks dairelere veriliyor.

Bölgenin ilk ve tek markalı konut projesi olarak yükselen İnciyaka Ankara projesi 276 adet konut ve 25 ticari üniteden meydana geliyor. Projede 163 metrekare büyüklüğünde 3+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4+1 daire tipleri bulunuyor. 

İnciyaka Ankara projesinin sosyal donatı alanları arasında fitness merkezi, sauna, Fin hamamı ve açık spor alanları, çocuk oyun alanları, gölet, bahçe içinde kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet yolları bulunuyor.

Otopark bulunan projede akıllı bina konseptinde yükseliyor. Projede 24 saat güvenlik sistemi ve plaka tanıma sistemiyle site içinde güvenlik en üst düzeyde sağlanıyor. Çankaya ve Çevreyoluna yakın bir mesafede inşa edilen proje Esenboğa Havalimanı’na, Samsun - Konya yoluna yakın mesafede konumlanıyor. 

 

www.inciyakaankara.com/


Geri Dön