26 / 04 / 2024

İndirim kampanyası kararsız müşteriyi harekete geçirdi!

İndirim kampanyası kararsız müşteriyi harekete geçirdi!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas, "Şimdi hem faiz indirimi hem vergi teşviğine bir de yüzde 20 indirim eklenince yatırımcı tekrar harekete geçti" dedi.



GYODER, KONUTDER ve İNDER üyesi 41 firmanın, toplam 150 projede yüzde 20 indirim uyguladığı kampanya büyük ilgi gördü. KONUTDER Başkanı Altan Elmas, "Çarşambadan itibaren satış ofislerinde ciddi bir hareket oldu. Bu kampanya bekleyen ve kararsız olan müşteriyi kararlı hale getirdi" dedi.

İndirim kampanyası kararsız müşteriyi harekete geçirdi!

Akşam'dan Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre; Altan Elmas, konut yatırımcısının uzun süredir temkinli olduğunu ancak indirilen faiz ile birlikte harketlendiğini ifade ederek, "Firmalar yeni yeni tanıtım yapmaya başladı. Farkındalık arttıkça talep de artacaktır. Biz kampanyaya başlarken 1 ay için 3 milyar TL gibi mütevazı bir hedef belirlemiştik. Ancak rakamlar gösteriyor ki bu hedef 2’ye 3’e katlanacak, 8-9 milyar TL’ye kadar çıkacak" şeklinde konuştu.

Yüzde 20 indirim kampanyasına katılan şirketler şöyle sıralanıyor: “Sur Yapı, Ağaoğlu, Artaş, Arven, Çukurova, DAP Yapı, Demir İnşaat, DKY İnşaat, Ege Yapı, EYG Group, Fer Yapı, Garanti Koza, Gürallar Yapı, İş GYO, Kuzu Grup, Mesa, Nef, Sinpaş, Solid, Torunlar GYO, Akkuş Gayrimenkul, Akzirve Gayrimenkul, AND Gayrimenkul, Antyapı, Babacan Holding, Baysaş, Cathay Group, Çalık Gayrimenkul, Gedizler, Haldız İnşaat, Halk GYO, Hasanoğlu Müh. İnş, Kiler GYO, Kütahya Seramik, Nuhoğlu, Nivo, Obaköy Gayrimenkul, Polatyol, Tahincioğlu Gayrimenkul, Teknik Yapı, Yiğit Group ve 24 Gayrimenkul.” 

 

İndirim kampanyası ile 6 günde 2 bin konut satıldı!
 


Geri Dön