24 / 04 / 2024

İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesini TOKİ yapacak!

İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesini TOKİ yapacak!

2013 Yılında projesi hazırlanan ve sondaj çalışmaları yapılan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binası projesini TOKİ'ye teslim edildi. Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, projenin TOKİ'ye teslim edildiğini ve ihaleye çıkacağını açıkladı.



Yoğun çalışmalar sonucunda maliyet hesaplaması yapılan İnegöl Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının projesi TOKİ'ye teslim edildi. 9 milyon TL'ye mal edilecek olan modern binanın yapımı için  TOKİ  ihale yapması bekleniyor, Konuyla alakalı açıklama yapan Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, "Her şeyden önce ben İnegöl'deki vatandaşlarımızın Ramazanını ve Ramazanla birlikte şimdiden hayırlısıyla bayramını da tebrik ediyorum. İnşallah güzel bir Ramazan ve kendi özüne yakışır bir Ramazan ihya ederiz." dedi.


Şükrü Kaplan,"İhaleye çıkacak binamızla ilgili uzun zamandan beri siz de takip ediyorsunuz. Son gelişmeyi memnuniyet ile size ifade edeyim; gerçekten İnegöl halkımıza, İnegöl'ümüze, buradaki markamıza yakışır ve yaraşır bir bina olacak şekilde bütün işlemlerini yaptık. Maliyet hesaplanmasını çevre şehircilikten alındı. Genel Müdürlüğümüz nezninde de işlemleri tamamlandı ve TOKİ'ye teslim edildi. Oradan ihaleyi bekliyoruz. İhaleye çıkacak." Şeklinde konuştu. 


Binanın maliyetinden bahseden Kaplan, "Bize ayrılan miktar 9 milyon civarında. Ama ne kadara mal olur onu bilemiyoruz. Binanın hızlı bir şekilde işleme alınmasına ihtiyacımız var. Hem arkadaşlanmızın daha ferah, daha güvenli ve huzurlu bir ortamda moral ve motivasyon olacak bir ortamda görevlerini ifa etmesi, hem de birtakım kurumlarımız veya benze kurumlarımız binalarını yaptılar. Bizim de ihtiyacımız var. O doğrultuda binamızı en seri şekilde yapılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.


Okur Gazetesi


Geri Dön