19 / 04 / 2024

İnegöl'de kentsel dönüşüm kapsamında 2 ahşap bina yıkıldı!

İnegöl'de kentsel dönüşüm kapsamında 2 ahşap bina yıkıldı!

Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte İnegöl'e mahalle olarak bağlanan 4 belde ve 91 köye hizmet götürme sorumluluğunu yüklenen İnegöl Belediyesi, Hocaköy mahallesindeki 2 ahşap yapının yıkımını gerçekleştirdi...



İnegöl Belediyesi tehlike arz eden binaların yıkımlarına devam ediyor. Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte İnegöl'e mahalle olarak bağlanan 4 belde ve 91 köye hizmet götürme sorumluluğunu yüklenen İnegöl Belediyesi, Hocaköy  mahallesindeki 2 ahşap yapının yıkımını gerçekleştirdi. 


Kentsel dönüşüm çalışmalarının yanı sıra tehlike arz eden ve atıl vaziyette bulunan birçok binanın yıkımını gerçekleştiren belediye ekipleri bu kez 22.04.2014 tarih ve 474 sayılı encümen kararı gereği Hocaköy Mahallesi 112 ada, 297 parselde bulunan ahşap yapı ile yine Hocaköy mahallesinde 147 ada 14 parselde bulunan 2 ahşap binanın yıkımını gerçekleştirdi. Hocaköy Mahallesinde metruk vaziyette olup yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan 2 yapının yıkımı herhangi bir zarara yol açmaması için İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Mahallelerinde bulunan metruk iki eski ahşap binanın İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkılmasını takdirle karşılayıp belediyeye teşekkür eden vatandaşlar ise, metruk oları bu yerlerin varlığından olumsuz yönde etkilendiklerini belirttiler.


Yeni Marmara Gazetesi 


Geri Dön