25 / 04 / 2024

ING'den 3 ay ertelemeli ve düşük faizli kredi! Hemen başvurun!

ING'den 3 ay ertelemeli ve düşük faizli kredi! Hemen başvurun!

ING, nakit ihtiyacını gidermek için kredi çekmek isteyen kişilere müjdeyi verdi! 3 ay ertelemeli ve düşük faizli kredi! Peki, ödeme planı nasıl? Kampanya detayları neler? İşte ayrıntılar...



ING, nakit ihtiyacını gidermek için kredi çekmek isteyen kişilere müjdeyi verdi! ING Bank, yeni müşterilerine özel kredi fırsatı sundu. ING tarafından yapılan açıklamalara göre; 3 ay ertelemeli kredi verilecek. 

ING den 3 ay ertelemeli ve düşük faizli kredi! Hemen başvurun!

ING krediden faydalanmak isteyen kişiler için şu açıklamayı iletti:

"%1,54 faiz oranından yeni ING'li olacak kredi notu 1850 ve üzeri müşteriler 20.000 TL' ye kadar 36 ay vadeye kadar yararlanabilir.

ING den 3 ay ertelemeli ve düşük faizli kredi! Hemen başvurun!

Faiz oranları %1,54-%1,64 arasında değişmekte olup tutar ve vadeye göre değişiklik göstermektedir.

Mevcut müşteri için faiz oranı %1.59'dan başlamaktadır. 

Bu faiz oranlarından yararlanmak için Kredim Güvende Hayat Sigortası ile kullandırım yapılmalıdır.

ING kampanya koşullarını değiştirme, gerektiğinde kefil ve gelir belgesi talep etme ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkına sahiptir."

Peki, ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön