19 / 03 / 2024

İngiltere’de 6 Sigma ile üretilen Lotus Kombi Türkiye’de!

İngiltere’de 6 Sigma ile üretilen Lotus Kombi Türkiye’de!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik, üstün özellikleri ve sağlamlığı ile öne çıkan yeni konvansiyonel kombi LOTUS’u tanıttı.



Yüksek kalite prensibi ile, uzun bir Ar-Ge sürecinin sonunda üretilen LOTUS Konvansiyonel Kombi, 24 ve 28 kW’lık kapasitelere sahip iki farklı model seçeneği ile Eylül ayından itibaren yetkili Termo Teknik bayilerinden alınabilecek.

LOTUS Konvansiyonel Kombi, tıpkı Termo Teknik’in dört yıldır Türkiye’ye sunduğu LOGIC 26/35 Yoğuşmalı Kombi gibi Ideal Stelrad Group’un “6 Sigma Yönetim Sistemi” uygulanan, Kraliçe (The Queen’s Award) ödüllü  Ideal Heating fabrikasında sıfıra yakın hata oranı ile üretiliyor ve Türkiye çapına yayılmış, sayısı 140’a varan Termo Teknik Yetkili Servisleri tarafından destekleniyor.

LOTUS; üstün teknolojisi, sağlamlığı, kullanım kolaylığı, yüksek verimi ve uygun maliyeti ile dikkat çekiyor.

Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, ileri teknoloji ürünü LOTUS’u uygun maliyet ile sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Termo Teknik’in, 2011 yılında sınıfının en yüksek verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip tasarruflu yoğuşmalı kombi  LOGIC’i, 2013 yılında ise Yoğuşmalı Kazan EVOMAX’ı sunduğu günden bu yana, Türk tüketicisinin kaliteli ürün beklentisine yanıt vermeyi hedeflediğini belirten Porsemay, Termo Teknik’in LOTUS ile daha da genişleyen kombi portföyünün tüketiciye ayrıcalıklı ısıtma deneyimi sunmaya devam edeceğini; bu anlamda da LOTUS’un da tıpkı LOGIC gibi tüketiciler arasında tavsiye edilecek bir ürün olacağını vurguladı.

LOTUS’un Dünya’da çok az kombi üretim tesisinde uygulanan 6 Sigma Yönetim Sistemi ile üretildiğini ve milyonda 3,4 hata oranı ile son kullanıcıya sunulduğunu vurgulayan Porsemay,.” 6 Sigma,  operasyonlarda mükemmelliğin sağlanması amacıyla işletmelerde süreçlerin tanımlanması, ölçülmesi, analiz edilmesi, iyileştirilmesi ve kontrolü için etkili  istatistik araçlarının kullanıldığı; kaliteye götüren bir yönetim stratejisidir” dedi.



Geri Dön