26 / 04 / 2024

İngiltere'den flaş kripto para uyarısı!

İngiltere'den flaş kripto para uyarısı!

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey son zamanda yatırımda gözde olan kripto para borsasına yönelik uyarıda bulundu. Bailey açıklamasında, "Eğer tüm paranızı kaybetmeye hazırsanız kripto paralara yatırın" dedi.



Kripto para borsasına ilişkin korkutan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; son zamanlarda yatırımda gözde olan kripto paralara ilişkin bir uyarı da ingiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey'den geldi. Bailey, yatırımcılara "Eğer tüm paranızı kaybetmeye hazırsanız kripto paralara yatırın" dedi.

Basın toplantısında açıklama yapan Bailey, "Benim için kripto ve para yan yana gelmeyecek iki kelime. Bu kripto paraların gerçek bir değeri bulunmuyor" şeklinde konuştu.

Son zamanlarda  Dogecoin ile ilgili açıklamalarıyla kripto para piyasasına yön veren milyarder iş insanı Elon Musk da, Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide, "Kripto paralar umut vadediyor ama lütfen dikkatli yatırım yapın" uyarısında bulunmuştu.

İngiltere den flaş kripto para uyarısı!

Kripto boğası ve Galaxy Digital CEO'su Mike Novogratz da, Dogecoin'in bu yıl yaptığı ralliyi finansal sisteme isyan olarak nitelendirdi.

MUTLU DEĞİLLER

Geçtiğimiz Çarşamba Dogecoin'in yüzde 50'den fazla yükselmesi sonrasında açıklama yapan Novogratz CNBC'ye verdiği bir röportajda, "Kripto devriminin ruhu ve ne ile ilgili olduğunu düşündüğünüzde, Dogecoin'in başarısının arkasında eşsiz bir şey var. Bu biraz sisteme hareket çekmek gibi. İnsanlar şu anki finansal sistemden memnun değiller, sadece memnun değiller" şeklinde konuştu.

 İngiltere den flaş kripto para uyarısı!

Dogecoin'in yükselişinden endişe duyduğunu söyleyen Novogratz kısa pozisyon almanın riskli olabileceğine işaret etti. Dogecoin'in arkasında hiçbir geliştirici olmadığını söyleyen Novogratz, bu para biriminin kumar değeri taşıdığını belirtti. Novogratz, heyecanın bir kere kaybedilmesi durumunda Dogecoin değerlerinin hızlı bir şekilde düşeceğini de sözlerine ekledi.

Kripto paralar için dikkat çeken uyarı: Hepsi batacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön