16 / 04 / 2024

İnnova 4 fiyat listesi açıklandı!

İnnova 4 fiyat listesi açıklandı!

Yeşil GYO tarafından gerçekleştirilen Innovia 'nın son etabı ve son fırsatı olan Innovia 4, 79 bin TL 'den başlayan fiyatlar, sadece yüzde 4 peşinat, 4 yıl 0 faiz gibi her bütçeye uygun, çeşitli ödeme seçenekleri ile satışa sunuluyor...



İnşaat sektöründeki uluslararası deneyimi, doğanın ve teknolojinin sunduğu olanakları bütünleştiren proje anlayışı ile farklı ve renkli bir yaşam merkezi yaratan Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž, 14 bin konutluk dev yaşam projesi Innovia 'nın son etabı olan dördüncü fazı Haziran 2011 itibariyle satışa sunuyor.

Innovia Projesi dördüncü ve son etabı ile bütünleşiyor …

Yeşil GYO, Beylikdüzü 'nde yer alan tamamı 4 Etap ve 14 bin konuttan oluşan Innovia Projesi 'yle Türkiye 'de ilk kez özellikle orta gelir grubunun çok cazip fiyatlarla, kaliteli ve yüksek standartlarda ev sahibi olmasına fırsat yarattı. Innovia 'nın 1, 2 ve 3. etaplarında büyük bir satış başarısı yakalayan Yeşil GYO, kısa sürede projenin ilk üç etabının satışını tamamlayarak daire sahibi olanların bir evden çok daha fazlasının sunulduğu Innovia 'da keyifle yaşama başlamalarını sağladı.

Satışı komple tamamlanan ilk üç etabın ardından dördüncü ve son etabın çalışmalarını da hızla tamamlayan Yeşil GYO, Aralık 2013 itibariyle teslim edilmeye başlanacak Innovia 4 ile 4.750 aileyi daha hayallerinin evine kavuşturacak.

%4 peşin, gerisini siz seçin!

Innovia Projesi ile dileyen herkesin ev sahibi olabileceğini gösteren Yeşil GYO, projenin diğer etaplarında uyguladığı ödeme avantajlarını Innovia 4. etap içinde uygulayacak. Dördüncü etabın satışlarında yine banka kredisiz, 4 yıl 0 faiz, %4 peşin gibi çok avantajlı farklı ödeme seçenekleri sunan Yeşil GYO, ev sahibi olmak isteyen herkes için fırsat yaratıyor.

Müşterilerine %4 peşin gerisini siz seçin diye seslenen Yeşil GYO, ev sahibi olmak isteyenlere birçok farklı ödeme seçeneği sunarken kişilere ödemeleri kendi imkanlarına göre ayarlama şansı da veriyor. Satış ofisinde kişiye özel ödeme planı oluşturabilen Yeşil GYO, müşterilerine farklı avantajlar sunuyor.

Innovia 'nın son faz ve son fırsatı olan 4. etabında 49-59 metrekare aralığında 1+1 daireler, 91-122 metrekare aralığında 2+1 daireler ve 120-135 metrekare aralığında 3+1 daireler yer alıyor. Metrekare fiyatı dairelerin özelliklerine göre kademeli olarak yükselen dairelerin ortalama metrekare fiyatı ise 1.550 TL 'den başlıyor.

Innovia 'dan bir ilk daha!

Arkadaşlarla biz bize “Sil Taksit ” hepimize …

Sektörde birçok ilk imza atan, Innovia 'nın satışa sunulduğu ilk günden bugüne kadar daima müşterilerine görülmemiş, duyulmamış fırsatlar sunan Yeşil GYO, Innovia 4 ile yine bir ilke daha imza atarak “Sil Taksit ” fırsatını sunuyor.

Innovia 1, 2 ve 3 'ün satış kampanyası döneminde arkadaşlarıyla birlikte ev sahibi olmak isteyen 5 aile Innovia 'dan ev aldığında 1 ev Innovia tarafından hediye ediliyordu. “Dostlarla birlikte ” konsepti olarak başlatılan bu özel fırsatın devamı olan “Sil Taksit ” avantajı ile Innovia Projesi'nden ev sahibi olduğunuzda, arkadaşınız da Innovia 'dan ev aldığında sizin 2 taksitinizi siliyoruz. Dostlarınızla birlikte keyifli bir yaşam sürmek, bir evden çok daha fazlasına sahip olmak istiyorsanız Innovia 'nın fırsatlarını kaçırmamalısınız. Üstelik bununla da yetinmeyip peşin ödeme yaparak ev sahibi olan müşterilerimize ödedikleri bedelin %1 'ni geri iade ediyoruz!

Innovia 4 daire fiyatları

Daire tipi Fiyat

1+1 79.000

2+1 139.000

3+1 179.000

Fiyatlar TL bazındadır.

www.innovia.com.tr  / www.yesilgyo.com


Geri Dön