24 / 04 / 2024

Innovia 3'ün fiyat listesi! 50 bin TL'ye!

Innovia 3'ün fiyat listesi! 50 bin TL'ye!

Beylikdüzü'nde Yeşil İnşaat tarafından inşa edilen Innovia 3'te A Blok dairelerin fiyatları 50 bin TL ile 160 bin TL arasında değişiyor



İnnovia Projesi´nde 3. Etap dairelerin peşin fiyatları 39 bin TL ile 109 bin TL arasında değişirken A Blok dairelerin fiyatları 50 bin TL ile 160 bin TL arasında bulunuyor.

A Blok dairelerin bugün satışa çıktığı projede vadeli ödeme şartları ise oldukça avantajlı, 1+0 - 1+1 dairelere sıfır faizle; yüzde 30 peşin, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 10 ve kalan bakiyeyi 40 ay taksitlendirerek sahip olmak mümkün. Yine sıfır faizle 2+1 ve 3+1 daireler de; %15 peşin, 4 ay sonra yüzde 15, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 20 ve kalan bakiye 40 ay taksitli ödeme imkânlarıyla sunuluyor.

A Blok dairelerinin satışa çıktığı Innovia 3'te stüdyo daireler 33 metrekare alanlı 50 bin TL ile 55 bin TL arasında bulunuyor. 1+1'ler 45 metrekare ile 67 metrekareden oluşurken fiyatları 70 bin TL ile 105 bin TL arasında, 2+1'ler 92 metrekare ile 107 metrekareden oluşurken 148 bin TL ile 160 bin TL, 127 metrekareden oluşan 3+1'ler ise 150 bin TL ile 175 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

A Blok daireleri bugün satışta

Şu an satışta olan 3 bin 350 konutluk Innovia 3´ün uzun süredir satışa sunulması beklenen A Blok daireleri sahiplerini bekliyor. Projenin en özel bloklarından biri olan A Blok, Innovia 3´ün tam merkezinde konumlanıyor. Tüm siteye hakim olması ile ayrıcalıklı bir konuma sahip ve bugüne kadar satışa sunulmamış A Blok bugün itibari ile satışa sunuluyor.

Yeşil İnşaat yüzde 80´i yeşil ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Innovia projesi ile konumu, alışveriş mekânları, etkileyici çevre düzeni ve farklı açık hava olanakları ile benzersiz bir yaşam sunuyor. Innovia´da gölet ve şelaleler, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, buz pateni, bisiklet park alanları, büyük ve küçük yüzme havuzu, fitness ve spa alanı, çocuk oyun alanları, seyir terasları, basketbol, tenis, voleybol alanları, çardaklar, cafeler, mağazalar ve teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlileri de bulunuyor.

Yeşil İnşaat´tan Türkiye´de bir ilk:Innovia Online ve Internet Altyapısı

Innovia Projesinde Innovia Online adlı portal vasıtasıyla site sakinleri, site yönetimi ve diğer site sakinleri ile iletişim kurabilmekte ve Innovia projesindeki sosyal imkânları en iyi şekilde değerlendirebilmekte.

Innovia Online, teknolojinin sunduğu olanaklardan maksimum düzeyde yararlanma imkânı sunarak sosyal imkân, faaliyet ve etkinliklerin kullanımı ve yönlendirilmesini sağlanıyor. Innovia Online, site sakinlerinin birbirleriyle ve site yönetimiyle arasındaki tüm organizasyonu sağlayabilecek güçlü bir iletişim platformu oluşturuyor.

0212 414 08 00
www.yesilinsaat.com.tr
www.innovia.com.tr
[email protected]

Zeynep KARABAĞ/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

3. etap yola çıktı

Beylikdüzü´nde yer alan ve tamamı 5 etapta 14 bin konuttan oluşan Innovia Projesi´nde orta gelir grubunun marka konut sahipi olmasını sağlama iddiası ile yola çıkan Yeşil İnşaat, 3. etaptaki A Blok´u satışa çıkardı. A Blok´un yer aldığı 3. etap ise Ocak 2010´da satışa arz edilmişti.

1073 daireden oluşan 1. etapta yaşamın başladığını, 3116 konutluk 2. etabının tamamının satıldığı belirten Yeşil İnşaat Kurumsal İletişim Direktörü Deniz Toprak, 3. etapta da aynı satış performansını beklediklerini açıkladı.

İnnovia Projesi´nde 3. etap konutların peşin fiyatlarının 39 bin TL ile 109 bin TL arasında değiştiğini belirten Toprak, "Vadeli ödeme şartları ise oldukça avantajlı olan projede, 1+0 ve 1+1 dairelere sıfır faizle; yüzde 30 peşin, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 10 ve kalan bakiyeyi 40 ay taksitlendirerek sahip olmak imkanı tanıyoruz. Yine sıfır faizle 2+1 ve 3+1 daireler de; yüzde 15 peşin, 4 ay sonra yüzde 15, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 20 ve kalan bakiye 40 ay taksitli ödeme imkânlarıyla sunuluyor" diye konuştu.

Projenin yüzde 80´inin yeşil ve sosyal yaşam alanlarından oluştuğuna dikkat çeken Toprak, "Innovia projesi konumu, alışveriş mekânları, etkileyici çevre düzeni ve farklı açık hava olanakları ile farklı bir yaşam alternatifi sunuyor. gölet ve şelaleler, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, buz pateni, bisiklet park alanları, büyük ve küçük yüzme havuzu, fitness ve spa alanı, çocuk oyun alanları, seyir terasları, basketbol, tenis, voleybol alanları, çardaklar, cafeler, mağazalar ve teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlileri de mevcut" diyerek sözlerini bitirdi.


Geri Dön