24 / 04 / 2024

İnnovia Park ne zaman teslim?

İnnovia Park ne zaman teslim?

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Park

İnnovia Park ne zaman teslim, fiyat listesi, iletişim bilgileri ve İnnovia Park proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...




İnnovia Park Evleri, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İnnovia Park Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.


45 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen İnnovia Park Evleri'nde daireler 95 bin liradan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. İnnovia Park Evleri'nde 1+1 dairelerin fiyatları 95 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatları 145 bin liradan, 3+1 dairelerin fiyatları 225 bin liradan başlayarak değişiyor.


"100 ay 0 faiz" kampanyası ile çeşitli ödeme seçenekleri de sunulan projede, İnnovia Park ne zaman teslim? sorusu şu şekilde yanıt buluyor.


İnnovia Park ne zaman teslim?


İnnovia Park projesinde daire teslimlerinin 2015 yılında yapılması hedefleniyor. İnnovia Park Evleri'nde açık / kapalı yüzme havuzları, fitness - spa alanı, seyir terasları, bisiklet ve koşu yolları, Zen şelaleleri, tenis kortu, voleybol sahaları ve kafeler bulunuyor.



Telefon: 0212 414 08 00

Web adresi: www.innovia.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön