19 / 04 / 2024

İnönü Stadı'nın temeli ay sonunda atılıyor!

İnönü Stadı'nın temeli ay sonunda atılıyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni stat ve Ronaldinho transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni stadın açılışı hakkında kesin bir tarih veren Orman, "2014 yılının Ağustos ayında stadımızı açmayı planlıyoruz" dedi...




Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni stat ve Ronaldinho transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni stadın açılışı hakkında kesin bir tarih veren Orman, "2014 yılının Ağustos ayında stadımızı açmayı planlıyoruz" dedi. Brezilyalı yıldız Ronaldinho hakkında da konuşan Orman, "Ronaldinho önemli bir star tabii ki. Şu an şartlar oluşmuş durumda değil" şeklinde konuştu.


NTVSpor'a konuşan Orman, stadın temelini ay sonunda atacaklarını belirtti. Fikret Orman, "Başbakan ve bakandan gün bekliyoruz. Temeli ay sonunda atıp, ardından kaba inşaata başlayacağız. Her şeyi şeffaf olarak yaptığımız için ihale yaptık ve o da gelecek hafta açıklanır. İhaleyi daha önce olduğu gibi canlı yayınla duyuracağız" dedi.


42 bin kişilik stadın maliyetinin yaklaşık 140-160 milyon dolar olduğunu vurgulayan Orman, "Gece gündüz çalışıyoruz. Biz bu maliyetleri yarı fiyatına yapma yapma gayreti içerisindeyiz. Döküm parası ödemiyoruz, maliyetlerimizi indiriyoruz. Meslekten geldiğimiz için enerjimizi ve bilgimizi koyuyoruz. Geldiğimiz nokta takdire şayan. Bilen insanlar bizi takdir ediyorlar" dedi.


"Stadın sahibi biz değiliz, devlete yapıyoruz" 


"Stadın sahibi biz değiliz, devlete yapıyoruz" diyen Orman, "İnşallah bir gün sahibi de olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


"2014 yılının Ağustos ayında stadımızı açmayı planlıyoruz"


Yeni stadın açılışı hakkında kesin bir tarih veren Orman, "2014 yılının Ağustos ayında stadımızı açmayı planlıyoruz. Çok önemli projelerimiz var. Zamanı gelince bunları açıklayacağız. Sponsorluk anlaşmalarımızı sene sonuna kadar bitirmeyi düşünüyoruz. Her şey Beşiktaşlılar için yapılıyor. Bu stat onlarındır." dedi.


Son 3 haftada alınan 3 beraberlikle ilgili ise Orman, "Futbol ekibine çok güveniyoruz, güven problemi yok. Sıkıntılar olacaktır, Önemli olan şey zor günlerde bunun altından kalkmak" diye konuştu.


Ronaldinho transferi


Brezilyalı yıldız hakkında da konuşan Orman, "Ronaldinho önemli bir star tabii ki. Şu an şartlar oluşmuş durumda değil. Popularite olsun diye de transfer yapmayız. Ronaldinho konusunda önemli bir gelişme olursa zaten herkesi bilgilendiririz" dedi.


Trt Haber


Geri Dön