23 / 04 / 2024

İnşaat maliyeti hesaplamada yeni dönem!

İnşaat maliyeti hesaplamada yeni dönem!

Günümüzde inşaat sektöründe en önemli konuların başında maliyetler geliyor. İnsaathesabi .com aracılığı ile inşaat maliyetleri, gerekli bilgiler girildikten sonra sadece 5 dakika içerisinde hesaplabiliyor...



İnsaathesabi .com güçlü bir altyapıya sahip bütçe yazılımıdır.  İnşaat Hesabı yüzde 98’lik başarı oranı ile çalışmaktadır. Bu başarısını, algoritma oluşturulurken 1000’in üzerinde mimari, istatistik ve elektrik projesi incelemesine ve en ince ayrıntısına kadar düşünülerek minimum hata oranını hedefleyerek ilerlemesine borçlu. 
Bu sistemin avantajlarından en önemlisi hız kazandırması olarak karşımıza çıkıyor. İnşaat maliyetleri, gerekli bilgiler girildikten sonra sadece 5 dakika içerisinde hesaplanıyor.  Sistemi kullanmak için Excel bilgisi de gerekmiyor. Kullanıcıların rahat kullanabilmesi için oluşturulan arayüzün kullanımı oldukça kolay.  Sistemde bunlara ek olarak haricinde, ödemelerinizi planlayabilir, nakit akış raporlarınızı gözden geçirebilir, açık hesap çalıştığınız firmaları takip edebilir, kısa ve uzun vadede nakit ve borç durumunuzu istediğiniz her an kontrol edebilirsiniz. 

İnsaathesabi .com’un uygulaması ve paneline 7 gün 24 saat, bilgisayarın olmadığı durumlarda Android ve İOS işletim sistemi tabanlı cihazlarla ulaşarak proje ve mali durumunu takip edebilirsiniz.  


Geri Dön