20 / 04 / 2024

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi İzmir Yapı Fuarı'nda!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi İzmir Yapı Fuarı'nda!

Türk yapı sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Turkeybuild İzmir Yapı Fuarı 6-9 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi fuara 50 üyesiyle katıldı...



Türk yapı sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Turkeybuild  İzmir  Yapı Fuarı 6-9 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı çok sayıda firmanın ve ziyaretçinin katıldığı 2014 Uluslararası izmir Yapı Fuarı'na inşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi de 50 üyesiyle katıldı. 

Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir. geçtiğimiz yıllarda %30 büyüyerek. 19.500 m2"ye ulaşan sergileme alanı ile bu yıl da Ege ve Akdeniz Bolgesi'nin en büyül sektörel buluşması olmaya devam etti. 350'yı aşkın katılımcı firmanın binlerce urun çeşidini yaklaşık 30 bin ziyaretçiyle buluşturan Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandırdı. İnşaat Mühendisleri Odası olarak her yıl yapı fuarlarına üyeleri ile birlikte katıldıklarını söyleyen Başkan Yuzbaşıgil, "Sektörümüzde ki son gelişmeleri görme imkânı bulduğumuz Yapı Fuarları ile Konya inşaat sektörü bilgi ve birikimini güçlendirmektedir" dedi. 


Konya Hakimiyet


Geri Dön