27 / 04 / 2024

İnşaat sektörünün can suyu 'yerli ürün'!

İnşaat sektörünün can suyu 'yerli ürün'!

Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, "Ülkemizin güçlenmesi ve çarkların dönebilmesi için yerli ve milli üretimin hız kazanması gerekiyor" dedi...



İnşaat sektörüne dair değerlendirmelerde bulunan Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni yükselecek olan projelerde yerli ve milli vurgusu üzerinde durdu.

Tolga Ülkealan, Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün gelişimine devam etmesinin yerli ve milli üretim destekli bir politika olduğunu belitti. Ülkealan sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Ülkemizin güçlenmesi ve çarkların dönebilmesi için yerli ve milli üretimin hız kazanması gerekiyor. Bu noktada da devletimizin atacağı her adımın destekçisi olacağız. İnşaat sektörüne yatırımlarını sürdüren biz yatırımcılara da bu noktada büyük görevler düşüyor. Dış cephede kullanılan inşaat malzemelerinden dekorasyon ve iç mimaride kullanılan ürünlere ve malzemelere kadar yerli ürünlerden yana tercihimizi kullanmamız gerekiyor. Bu durum sayesinde üretim çarklarımıza destek olurken yerli ve milli algısını da güçlendirme yolunda büyük adımlar atmış oluruz."


Geri Dön