01 / 05 / 2024

İnşaat sektörünün CFO'ları dönüşüme liderlik ediyor!

İnşaat sektörünün CFO'ları dönüşüme liderlik ediyor!

Finans dünyasının ve kuruluşlarının güçlü, istikrarlı CFO'lara her zamankinden daha fazla ihtiyaçları var. İnşaat sektöründe işletmeleri istikrara kavuşturmak ve iyileştirmek için CFO'lara ihtiyaç duyuluyor.



Dünya çapında yaşanan coronavirus, insani ve ekonomik krizlerle dolu bir dönemi gündeme dahil etti. Büyük ölçekli karantinalar, sınırların kapanması, fiziksel mesafeler en önemli sınavımız oldu. Tüm bu belirsizliğin ortasında, CFO'lar, işletmeyi istikrara kavuşturmada ve koşullar düzeldiğinde gelişme sağlanması için konumlandırmada, yönetici meslektaşlarının yanında daha güçlü ve merkezi bir rol oynuyor. Şirketlerin finansal sağlığına ve organizasyonel direncine doğrudan etkisi ve katkısı nedeniyle CFO'lar gelecek dönemin en önemli fonksiyon liderleri halen.

Fortune Turkey'de yer alan habere göre; CFO'ların hayatta kalma, bir sonraki adımlarda işletmenin kısa vadeli istikrara yönelik cesur adımlar atmasını sağlamak üzere uzun vadeli hazırlıkları en önemli konular arasında artık. Sadece kriz yönetimini yürütmekle kalmayıp, aynı zamanda krizden çıkmak için bir plan oluşturmak ve yeteneği de konuşturmak gerektiği anlam kazandı.

İşte CFO Summit 2020 de bu seneki temasında RECONNECT diyerek hayatın ve sektörün kalbine yeniden bağlanıyor. Fortune Türkiye ve Data Expert işbirliği ile düzenlenen CFO Summit 2020, finansal gündemi yönlendiren Türkiye'nin önde gelen üst düzey yöneticilerini ortak bir platformda bir araya getiriyor.

BEHNAN ARDIC 

İnşaat sektörünün CFO ları dönüşüme liderlik ediyor!

CS GLOBAL GRUP FİNANS DİREKTÖRÜ VE YURT ÇİMENTO CFO
CSGloburin mottosu kalite ve Ar-Ge'ye verdiği önemle öne çıkıyor. Şirket, yenilikçi ürünler ve katma değerli projeler sunmak loin oron, tonoloji ve süreçlerde inovasyona agirlik veriyor Türkiye mikronize barit ihracatın yüzde 89'unu gerçekleştiren şirket faaliyet gösterdil pazalarda dikkat çekiyor Stratejik finansal planlama ve raporlama konularında 15 yıla yakın tecrübeye sahibi olan Ardıç, pande miyle ilgili zor dönemi dinamik stratejilerle yönetiyor.

YUSUF BAYKAN 

İnşaat sektörünün CFO ları dönüşüme liderlik ediyor!

IC HOLDİNG İCRA KURULU ÜYESİ VE MALİ GRUP BAŞKANI
Üst düzey mühendislik, yapılanma, finansman kurgusu ve işletmecilik gerektiren projelerle one cikan IC Holding, altyapı yatırımları ve işletmeciliği konusunda önemli Grup'lardan biri Baykan Holding'e 2009'da katid Grupta IC Enerji Üretim CFO, Trakya Elektrik Dağıtım CEO, IC İçtaş inşaat CFO ve IC Altyapı Grubu'nda da CFO olarak görev yaptı. Gündeminde sürdürülebilir Yatırımlar var.

KERİM KEMAHLI

İnşaat sektörünün CFO ları dönüşüme liderlik ediyor!

NUROL HOLDING CFO
Nurol Holding yarim asri geçen tecrübeye sahip holdinglerden biri olarak savunma, enerji. finans, turizm ve enerjide faaliyette. Şirketin 2019 konsolide aktif büyüklüğü yaklaşık 25 milyar TL. 2010'dan beri Nurol Holding'de CFO görevini üstlenen Kemahli dengeli portföy yönetimiyle riskleri yönetiyor Yerli iş gücü istihdamı, yerel tedarik zinciri kurulması ve teknoloji transferi konularına odaklı.

GÜLBİN UZUNER 

İnşaat sektörünün CFO ları dönüşüme liderlik ediyor!

BEKİT AKFEN HOLDİNG FİNANS/GENEL MÜDÜR YARDIMCISI/CFO
1998'de katıldığı Akfen Holding'de Finans Genel Müdür Yardımcısı, CFO olarak görev yapıyor. Akfen Holding ile iştirak ve bağlı ortaklıklarına ait şirketler kapsamında birçok yatırım proje finansmanı temini. yönetimi ve yeniden finansmanını yöneten Uzuner Bekit, görev süresince toplam 1.75 milyar TL tahvil ve 1,05 milyar dolar eurobond ihracı, 2.2 milyar dolar proje finansmani, 1.7 milyar dolar hisse satışı ve 354 milyon dolar halka arz gerçekleştirdi.

ÖZLEM ATAÜNAL

İnşaat sektörünün CFO ları dönüşüme liderlik ediyor!

AKKÖK HOLDİNG YK VE İCRA KURULU ÜYESİ ve FINANS VE STRATEJİDEN SORUMLU CFO
69 yıllık birikimiyle Türkiye'nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Akkök Holding, kimya, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteriyor Ataunal, 5 binden fazla çalışana sahip Akkök Holding'in finansmanından sorumlu. Grubun enerji sektöründeki operasyonlarını yönetti. 2017'den beri enerji sektöründen de sorumlu olan Ataunal, operasyonel kårlilik ve sürdürülebilirlik konularına odaklı.

İnşaat sektörünün en güçlü 5 ismi!


 


Geri Dön