28 / 03 / 2024

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   



Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı adına Dr. Erdoğan Bayraktar, Mühendisler Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Yusuf Erkoç, İstanbul Aydın Üniversitesi adına Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, İstanbul İnşaatçılar Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım’ın açılış konuşmalarını yapacağı zirveye özel sektör, sivil toplum kuruluşu ve akademik çevreden 200’ü aşkın kişinin katılması bekleniyor.

Türk mühendislik çalışmalarının dünyada hak ettiği yeri almasını hedefleyen, küresel rekabet ortamında farkını ortaya koymak isteyen kurum ve kuruluşların katılacağı zirvede nano teknolojilerinin inşaatta kullanımı, depreme dayanıklı yapı tasarımları, akıllı yapılarda iklimlendirme ve enerji verimliliği, yeşil binalarda yaşam döngüsü analizi ve uygulamalar, yalın inşaat ve dünyadan örnekler sunulacak.

Prof. Dr. Hasan Alpay Heperkan’nın Akıllı Yapı Sistemleriyle İklimlendirme ve Enerji Verimliliği, Saha İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Büyükdede’nin Endüstride 4.0 Teknolojisi başlıklı sunumlarının olacağı zirvede, inşaat teknolojilerindeki son buluşlar, bilgi teknolojilerinin yapı sektöründe ve mühendislikte önemi, futuristik teknolojiler, inovatif çalışmalar, teori ve uygulama alanındaki son yenilikler ele alınacak.  


Geri Dön