27 / 04 / 2024

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 



Vatan, Eğitim ve Teknoloji Vakfı adına Dr. Erdoğan Bayraktar,  Mühendisler Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı Nükleer Enerji Yüksek Mühendisi Yusuf Erkoç, İstanbul Aydın Üniversitesi adına Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve Re-Pie Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel’in açılış konuşmalarını yapacağı zirveye,  Türk mühendisliğinin dünyada hak ettiği yeri almasını hedefleyen, küresel rekabet ortamında farkını ortaya koymak isteyen özel sektör ve akademik çevreden 200’ü aşkın kişinin katılımı bekleniyor.

Zirve'de Prof. Dr. Hasan Alpay Heperkan’nın Akıllı Yapı Sistemleriyle İklimlendirme ve Enerji Verimliliği, Saha İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Büyükdede’nin Endüstride 4.0 Teknolojisi içerikli sunumlarının yanı sıra nano teknolojisinin inşaatta kullanımı, yalın inşaat depreme dayanıklı yapı tasarımları, yeşil binalarda yaşam döngüsü analizi ve uygulamalar, bilgi teknolojilerinde son gelişmeler ve yapı sektöründe kullanımı, inovatif çalışmalar, teori ve uygulama alanındaki dünyadan örnekleri sunulacak. 
 


Geri Dön