23 / 04 / 2024

inşaat zirvesi

inşaat zirvesi

Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim Teknoloji Vakfı ve İstanbul Aydın Üniversitesi, işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi gerçekleştirildi. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

İnşaat Sektöründe Proje Karlılığını Artırma Zirvesi 14 Aralık'ta!

İnşaat Sektöründe Proje Karlılığını Artırma, Etkin Şantiye ve Maliyet Yönetimi Kriterleri Zirvesi 14 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 6. kez yapıldı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) bu yıl 6,'sını düzenlediği Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, "işbirliği ve güç birliği" ana temasıyla gerçekleştirildi.

İnşaat zirvesine 600 firma katılıyor!

Türk - Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Sabuhi Attar, İzmir'in Çeşme ilçesinde yapacaklan "Türk- Arap Yapı İnşaat Zirvesi"nin Arap ülkelerinden yoğun talep gördüğünü söyledi.

Bursa'da İnşaat Zirvesi gerçekleşti!

Bursa Kent Gazetesi yazarlarından Orhan Çelik bugünkü köşe yazısında Bursa'da gerçekleşen inşaat zirvesine değindi. Çelik, "inşaat zirve yaptı, inşaatçı yandan baktı" başlıklı yazısında zirve hakkında detaylara yer verdi...

BAUMİT, Bursa İnşaat Zirvesi’nde!

Yapı malzemeleri alanında Avrupa’nın lider markalardan biri olan BAUMİT, 13 Aralık 2013 tarihinde düzenlenecek Bursa İnşaat Zirvesi ile inşaat sektörü ve geleceğine yönelik çalışmalara katkıda bulunuyor...

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi'nde neler konuşuldu?

AYİDER, inşaat sektörünün en önemli zirvelerinden birinin ev sahibi oldu. Zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Peki hangi konular gündeme geldi? İşte ayrıntılar...

Yapay zeka inşaat sektörünü de dönüştürecek!

Yapay zeka ile makine öğrenmesi teknolojilerinin inşaat sektörünü nasıl dönüştüreceği ve ‘üretken tasarım' kavramının sunduğu olanaklar Autodesk'in ‘İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi'nde tartışıldı...

AYİDER, İnşaat Zirvesi'nde sektörü bir araya getiriyor!

AYİDER, sektör paydaşlarını “İnşaat Zirvesi”nde bir araya getiriyor. 2020 yılından beklentiler, kentsel dönüşümün geleceği gibi konular da gündeme taşınacağı zirve, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

Aygen Erkal: İnşaat sektörü en fazla ihracat gerçekleştiren 3'ncü sektör!

Uluslararası Standardizasyon Zirvesi'nde konuşan Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayiciler Derneği (İMSAD) Genel Sekreteri Aygen Erkal, TÜİK'in inşaat sektörüyle ilgili raporu için, "İnşaat malzemeleri sektörü, otomotiv ve hazır giyimden sonra en fazla ihracat gerçekleştiren 3. sektör." dedi..

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

2017 inşaat sektörünün altın yılı olacak!

Türkiye inşaat sektörünün platformlarından biri olan Marka Şehirler Zirvesi 2017, İstanbul’a gelen birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu.

Gayrimenkul sertifikalarından inşaat sektörüne doping etkisi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uludağ Zirvesi'nde Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikası ihracına hem küçük hem de büyük yatırımcılardan ciddi bir talep geleceğini belirtti. Turan, gayrimenkul sertifikalarının inşaat sektörüne önemli bir finansman imkanı sağlayacağını müjdeledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Zirvesi sona erdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu tarafından düzenlenen İnşaat Zirvesi sona erdi. Öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgilerini paylaştı, gençlerin sektöre ilişkin akıllarındaki soruları yanıt verdi.

Gendpro'da inşaat yatırım imkanları üzerinde duruldu!

Endonezya Global Profesyonel Müteşebbisler (Gendpro) İş Adamları Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı. Gendpro Başkanı Ivan Kurniawan Gendpro olarak özellikle inşaat yatırım imkanları üzerinde durduklarını belirtti.

İstanbul'un hızlı değişiminde inşaatın katkısı büyük!

Türkiye’de ilk defa düzenlenen Marka Şehirler Zirvesi, inşaat şirketlerinin ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Zirvede İstanbul’un dünya kentleri arasındaki yükselişi ve Türkiye’nin marka potansiyeli yüksek şehirleri konuşuldu.

1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi 30 Eylül'de yapılacak!

No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. Sektörün devleri “1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

Boğaziçi Üniversitesi inşaat ekonomisi zirvesi 13 Ocak'ta!

13 Ocak Çarşamba günü Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan İnşaat Ekonomisi Zirvesi, Türkiye’de inşaat sektörü konusunda öncü bir etkinlik olma iddiasıyla yola çıkarak büyük isimleri bir araya getirecek.

inşaat zirvesi Haberi

inşaat zirvesi

Türk mühendisliğinin dünyada hak ettiği yeri almasını hedefleyen, küresel rekabette fark oluşturmak isteyen kurum ve kuruluşların katıldığı zirvenin açılış konuşmasını yapan Mühendislik Vakfı Başkanı Yusuf Erkoç, Türkiye’nin ve İstanbul’un dünyanın en önemli lokasyonlarından olduğuna dikkat çekerek, şu an dünyada yatırım büyüklüğü açısından yapımı süren 11 önemli projeden, 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü, Marmaray ve Osmangazi Köprüsü gibi 4 büyük projenin İstanbul’da olduğunu belirterek şunları söyledi. “Napolyon dünyada tek devlet olsaydı İstanbul o devletin başkenti olurdu sözünü hatırlatmak isterim. İstanbul lokasyon, inovasyon ve girişimcilik açısından öyle bir şehir ki dünyada bir benzeri daha yok. 55 ülkeye 3 saatte ulaşılabilen bir şehir İstanbul. Biz de vakıf olarak inşaat sektörü ile  akademinin işbirliğine aracılık ederek Türk mühendisliğinin dünyada hak ettiği yeri alması...