27 / 04 / 2024

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi'nde neler konuşuldu?

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi'nde neler konuşuldu?

AYİDER, inşaat sektörünün en önemli zirvelerinden birinin ev sahibi oldu. Zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Peki hangi konular gündeme geldi? İşte ayrıntılar...



Anadolu yakasındaki tüm inşaat müteahhitlerini aynı çatı altında bir araya getiren ve sağlıklı yeşil kent unsurlarının planlanması ile çağdaş yaşamın ön plana çıktığı yapılar oluşturmayı planlayan AYİDER, inşaat sektörünün en önemli zirvelerinden birinin ev sahibi oldu. Zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi nde neler konuşuldu? 

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) “İnşaat Zirvesi”yle sektör paydaşlarını buluşturdu. Şehrin ruhunu koruyacak, sağlıklı ve yeşil kent unsurları planlamayı ve çağdaş yaşamın ön planda olduğu yapılar oluşturmayı planlayan AYİDER 23 Mayıs’ta Büyük Kulüp’te düzenlenen  zirveyle inşaat sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirerek ev sahpiliği yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen zirvede 2022'den beklentiler, kentsel dönüşümün planlanması ve geleceği gibi konular masaya yatırıldı. 

İşte İnşaat Zirvesi'ne ilişkin tüm detaylar ve konuşulanlar...


Geri Dön