28 / 03 / 2024

Gül İnşaat Kavaklı Konakları'nda yaşam başlıyor!

Gül İnşaat Kavaklı Konakları'nda yaşam başlıyor!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Kavaklı Konakları

Gül Yapı’nın ailelere özel tasarladığı “ Kavaklı Konakları ” Beylikdüzü’nde 21 bin metrekarelik alan üzerinde 17 blokta toplam 285 konut ve 67 mağazadan oluşuyor. Gül İnşaat Kavaklı Konakları'nda yaşam başlıyor.



Gül İnşaat Kavaklı Konakları'nda yaşam başlıyor. Metrekare fiyatlarının 2.288 TL’den başladığı Kavaklı Konakları’nda bugün itibariyle yaşam başlıyor.

Beylikdüzü Yakuplu Sahiline inen Kavaklı Caddesi üzerinde bulunan Kavaklı Konakları Net GPS kontrollü ölçümle  E5’e 3 Km ve TEM’e 8 km mesafede bulunuyor. Merkezi konumunun yanı sıra Projenin çevresinde pek çok AVM, Okul ve Hastane de mevcut. Kavaklı Konakları’nda 17 blokta toplam 285 konut ve 67 mağaza yer alıyor. Ailelere özel olarak tasarlanan Kavaklı Konakları 2+1, 3+1, 4+1, 3+1 Dubleks ve 2+1 Dubleks dairelerden oluşuyor. Daire fiyatlarının 326.000 TL’den başladığı projede ayda 3300 TL taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.

Ailelere özel tüm ayrıntıların düşünüldüğü bu özel projede yaşam bugün başlıyor…

Modern zamanın tüm ayrıcalıkların ailelere özel olarak yeniden yorumlandığı Kavaklı Konakları, sakinlerine özel açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, hamam, buhar odası, kids klub, çocuk etüd odaları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kameriye ve çardaklar, ve süs havuzu gibi sosyal donatılarının yanı sıra restorandan markete, kafeteryalardan kuaföre, eczaneden manava ve kreş’e kadar tüm ihtiyaçların tek çatı altında bulunabildiği 67 cadde mağazası ile de fark yaratıyor.

Osmanlı motiflerinden esinlenilen geleneksel tasarım ve modern mimari çizgileri bir arada bulunduran Kavaklı Konakları’nda yaşam bugün başlıyor.

Projede yer alan 2+1 daireler 123 metrekare ile 133 metrekare, 3+1 daireler 155 metrekare ile 170 metrekare ve 4+1 daireler 170 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kavaklı Konakları projesinde de pek çok ödeme alternatifi bulunuyor. Sıfır faiz ile firma bünyesinde 36 aya kadar vade seçeneği sunulabiliyor ya da 120 aya kadar 1,09  faiz oranı ile taksitlendirme yapılabiliyor.

Geçtiğimiz ay peyzaj ve ortak alan çalışmaları tamamlanan proje artık tam anlamıyla yaşama hazır... Sakinlerinin yaşamlarını keyifli kılacak ve kolaylaştıracak her ayrıntının en ince detayına kadar tasarlandığı Kavaklı Konakları’nda ankastre beyaz eşyalardan dolaplara seramiklerden parkelere kadar tüm malzemelerde markalar özenle seçiliyor.




projeye sor



Geri Dön