19 / 04 / 2024

3S Firuze Konakları'nda yaşam başladı!

3S Firuze Konakları'nda yaşam başladı!

3S Firuze Konakları'nda yaşam dün (24 Eylül 2018 Pazartesi) başladı. Proje 523 adet konut ve 45 mağazadan meydana geliyor.



3S Firuze Konakları, 3S Kale Holding imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 28 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. Proje muhteşem göl manzarası ve mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisi ile Avcılar’da bambaşka bir yaşam alanı yaratıyor.

3S Firuze Konakları'nda fiyatlar 467 bin TL'den başlıyor. Projede firma vadesiyle 48 ay, 0 faiz fırsatı sunuluyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Proje 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleriyle herkese hitap ediyor.

İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsüne yakın konumda yer alan 3S Firuze Konakları projesi E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na ise sadece yürüme mesafesinde bulunmasıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.

3S Firuze Konakları'nda kaliteli ve konforlu bir yaşam için; mutfak dolapları Lineadecor, mutfak tezgâhı Çimstone, banyo dolapları, vitrifiyeler ve armatürler Kale Banyo, banyo seramikleri Çanakkale Seramik, beyaz eşya Siemens, klima Mitsubishi Electric, pencere doğramaları Winsa, asansör Otis, çelik kapı Kale Çelik Kapı, iç kapılar Artella’dan tedarik edilirken, dış cephede ise Kalesinterflex tercih edildi.

 

http://www.3sfiruzekonaklari.com.tr


Geri Dön