19 / 04 / 2024

Kanal İstanbul 3S Firuze Konakları'na değer katacak!

Kanal İstanbul 3S Firuze Konakları'na değer katacak!

3S Firuze Konakları yatırımcısına kazandırıyor. Avcılar E-5 aksının en büyük projesi olan 3S Firuze Konakları’nda yaşam başladığında yüzde 40 değer artışı öngörülüyor. 



Teslimlerin 2018'in son çeyreğinde yapılacağı proje önemli lokasyonlara yakınlığı ile dikkat çekiyor. 3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen projede firma vadesiyle ‘48 ay, 0 faiz’ uygulanıyor.

 

3S Firuze Konakları'nda fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemede yüzde 13 indirim uygulanıyor. 3S Firuze Konakları’nda yaşam başladığında yüzde 40 değer artışı öngörülüyor. 

 

3S Firuze Konakları, 523 adet konut ve 45 adet mağazasıyla Avcılar Firuzköy bölgesinin en özel ve en iddialı projelerinden biri. İnşaatının yüzde 75’i şimdiden tamamlanan 3S Firuze Konakları’nda ilk anahtarların 2018’in son çeyreğinde teslim edilmesi öngörülüyor 

 

E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na ise sadece yürüme mesafesinde  bulunan proje  Atatürk Havalimanı’na da 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

 

Yaklaşık 45 km uzunluğundaki Kanal İstanbul projesi 3S Firuze Konakları’nın önünden geçiyor. Projenin hayata geçirileceği Avcılar bölgesinin değerleneceği öngörülüyor. 

 

 

Web: www.3sfiruzekonaklari.com.tr
 


Geri Dön