28 / 03 / 2024

3S Firuze Konakları fiyat

3S Firuze Konakları fiyat

Kaliteli ve seçkin bir yaşamın kapılarını Eylül 2018’de ardına kadar açan 3S Firuze Konakları’nda ev sahibi olmak isteyenler için cazip kredi faiz oranları devam ediyor. 

3S Firuze Konakları'nda yaşam başladı!

3S Firuze Konakları'nda yaşam dün (24 Eylül 2018 Pazartesi) başladı. Proje 523 adet konut ve 45 mağazadan meydana geliyor.

Kanal İstanbul 3S Firuze Konakları'na değer katacak!

3S Firuze Konakları yatırımcısına kazandırıyor. Avcılar E-5 aksının en büyük projesi olan 3S Firuze Konakları’nda yaşam başladığında yüzde 40 değer artışı öngörülüyor. 

Firuze Konakları daire fiyatları ne kadar?

Toplam 523 konut ve 45 ticari birimden meydana gelen 3S Firuze Konakları 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Peki Firuze Konakları daire fiyatları ne kadar?

3S Firuze Konakları’nda inşaatın yüzde 60’ı tamamlandı!

S Firuze Konakları’nın inşaatının yüzde 60’ı şimdiden tamamlandı. Yüksek kiralama potansiyeline sahip olan ve tamamlandığında %40 değer artışı öngörülen projede ilk anahtarların 2018’in son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

3S Firuze Konakları'nda fiyatlar 385 bin liradan başlıyor!

İstanbul Avcılar'da E-5 aksındaki en büyük proje olan 3S Firuze Konakları'nda fiyatlar 385 bin liradan başlıyor.

3S Firuze Konakları fiyat ve ödeme planı!

3S Firuze Konakları projesinde dairelerin fiyatları 385 bin TL'den başlıyor. 3S Firuze Konakları'nda sıfır faizle 36 ay taksit fırsatı sunuluyor...

3S Firuze Konakları’nın yüzde 30'u satıldı!

3S Kale Holding tarafından Avcılar Firuzköy bölgesinde inşaatına başladığı 3S Firuze Konakları’nın yüzde 30'u satıldı. Projede fiyatlar 385 bin TL’den başlıyor.

3S Firuze Konakları fiyat listesi!

3S Kale Holding'in Firuzköy'de konumlandırdığı 3S Firuze Konakları'nda lansman öncesi döneme özel avantajlı fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunuluyor..

3S Firuze Konakları’nda 12 ay ödemesiz 180 ay vade ve 0,64 kredi oranı fırsatı!

3S Kale Holding imzasıyla yükselen 3S Firuze Konakları’nda son daireler cazip kredi oranlarıyla alıcılarını bekliyor. 3S Firuze Konakları’nda yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat ile 12 ay ödemesiz 180 ay vade ve 0,64 kredi oranı ile satışa sunuluyor.

3S Firuze Konakları’nda son 30 daire sahiplerini bekliyor!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları’nda yaşamanın kapılarını açmak isteyen son 30 daire sahiplerini bekliyor...

3S Firuze Konakları'na Tamamlanmış En İyi Konut Projesi ödülü!

Gayrimenkul sektörünün bütün paydaşları Sign of the City Awards’da bir araya geldi. Ödül töreninde 3S Firuze Konakları "Tamamlanmış En İyi Konut Projesi" ödülüne layık görüldü…

3S Firuze Konakları’nda son 85 daire sahiplerini bekliyor!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları’nda yaşamanın kapılarını açmak isteyen son sahiplerini bekliyor. Projede son 85 daire satışa sunuldu.

3S Firuze Konakları'nda kira getirisi fırsatı!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları şimdi de kira getirili daire modelleriyle yatırımcısına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

3S Firuze Konakları’nda 0.98 kredi oranı ile ev sahibi olma fırsatı!

Kaliteli ve seçkin bir yaşamın kapılarını Eylül 2018’de ardına kadar açan 3S Firuze Konakları’nda ev sahibi olmak isteyenler için cazip kredi faiz oranları devam ediyor. 

3S Kale Topkapı 2019'da satışta!

Avcılar’da hayata geçirdiği ‘Firuze Konakları’ projesini tamamlayan 3S Kale Gayrimenkul, Topkapı projesini 2019'da satışa çıkarıyor.

3S Firuze Konakları'nda yaşam başladı!

3S Firuze Konakları'nda yaşam dün (24 Eylül 2018 Pazartesi) başladı. Proje 523 adet konut ve 45 mağazadan meydana geliyor.

3S Firuze Konakları’nda teslimler Eylül’de başlıyor!

3S Firuze Konakları için geri sayım başladı. Avcılar’ın E-5 aksındaki en büyük projesi olan 3S Firuze Konakları’nda 523 adet konut ve 45 mağaza yer alıyor.

3S Firuze Konakları’nda yüzde 20 indirim fırsatı!

Konut sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı kampanyaya 3S Kale de katıldı. Kampanyada, 3S Firuze Konakları için yüzde 20 indirim ve avantajlı ödeme koşulları uygulanıyor. 

3S Firuze Konakları satış ofisiyle dikkat çekiyor!

İstanbul-Avcılar E5 aksındaki en büyük konut projesi olan 3S Firuze Konakları ve Satış Ofisi tasarımıyla dikkat çekiyor.

3S Firuze Konakları’nda yüzde 20 indirim fırsatı!

Konut sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı kampanyaya 3S Kale de destek verdi. Kampanya kapsamında 3S Firuze Konakları için yüzde 20 indirim ve avantajlı ödeme koşulları sağlanıyor.

Firuze Konakları 3S fiyatları 2018!

Firuze Konakları 3S fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş tarafından yükselen projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

3S Firuze Konakları fiyat Haberi

3S Firuze Konakları fiyat

3S Kale Holding'in uzman işçilik ve kalite anlayışıyla hayata geçirdiği olan olan 3S Firuze Konakları, hayalindeki evde yaşamak isteyenler için, içinden mutluluk geçen bir yaşamın kapılarını araladı. Yaşamın başladığı ve iskanın alındığı 3S Firuze Konakları'nda 18 bin 500 metrekarelik alan yeşil ve sosyal alanlara ayrıldı.

Projede yetişkinler ve çocuklar için geniş sosyal alanlar sunuluyor. Yüzde 70'i yeşil ve sosyal alanlara ayrılan projede, çocuklar için basketbol futbol sahası; farklı yaş gruplarına yönelik çocuk oyun alanı, kapalı oyun alanı, açık yüzme havuzu; yetişkinler için ise kapalı spor salonu, sauna, bilardo, masa tenisi gibi oyunların oynanabileceği hobi alanı, kapalı sinema salonu, açık yüzme havuzu, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar 3S Firuze Konakları sakinlerinin sosyal yaşamına değer katıyor.

28 bin metrekarelik proje sahası üzerinde yükselen...