19 / 03 / 2024

3S Firuze Konakları’nda son 85 daire sahiplerini bekliyor!

3S Firuze Konakları’nda son 85 daire sahiplerini bekliyor!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları’nda yaşamanın kapılarını açmak isteyen son sahiplerini bekliyor. Projede son 85 daire satışa sunuldu.



3S Kale Holding’in imzasına sahip 3S Firuze Konakları, uzman işçilik ve kalite anlayışıyla değişiyor. Hayatın geçtiğimiz yıl Eylül ayında başladığı 3S Firuze Konakları, sakinlerine kaliteli, güvenilir ve ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı yaratıyor. Mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisi ile ayrıcalıklı yaşamanın kapılarını açmak isteyen son sahiplerini bekliyor.

İnşaat alanı ve konut adedine göre Avcılar’ın E-5 aksında bulunan en büyük proje olan 3S Firuze Konakları’nda, 1+1’den 4+1’e ve 68 metrekare ile 195 metrekare arasında değişen ev seçeneklerindeki son 85 daire için fiyatlar 493.000 TL’den başlangıç gösteriyor. Ödeme seçeneklerinde banka kredisini seçenler için 0,99 kredi oranı ve 180 aya varan vade seçenekleri var. Ayrıca, firma vadesiyle 36 aya kadar senetli ve kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Yüzde 70’i yeşil ve sosyal alan olan projede, çocuklar için basketbol/futbol sahası; farklı yaş gruplarına yönelik çocuk oyun alanları, kapalı oyun alanı, açık yüzme havuzu; yetişkinler için ise yaklaşık 540 metrekare kapalı spor salonu, sauna, bilardo, masa tenisi gibi oyunların oynanabileceği hobi alanı, kapalı sinema salonu, açık yüzme havuzu, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar 3S Firuze Konakları sakinlerinin sosyal yaşamını yer alıyor.

Avcılar'da yatay mimarisine sahip 3S Firuze Konakları’nda malzeme kalitesi ve deneyimli iş gücünün önemi 3S Firuze Konakları’nın inşasında en önemli detaylar yer alıyor. Kullanılan yapı malzemeleri ve çalışanlarının eğitimi konusunda bütün proje boyunca çok hassas davranılan 3S Firuze Konakları’nda güvenli bir yaşam alanı ayrıntılar görüşüldü.

Seçkin markalardan yüksek standartlı malzemelerden yararlanıldı

3S Kale’nin yüksek standartlarına sahip kalite anlayışı, malzeme seçimi ve uzman bir işçilikle başlatılan projede kaliteli ve konforlu bir yaşam sağlamak amacıyla mutfak dolapları Lineadecor, mutfak tezgâhı Çimstone, banyo dolapları, vitrifiyeler ve armatürler Kale Banyo, banyo seramikleri Çanakkale Seramik, beyaz eşya Siemens, klima Mitsubishi Electric, pencere doğramaları Winsa, asansör Otis, çelik kapı Kale Çelik Kapı, iç kapılar Artella’dan tedarik edilirken, dış cephede ise Kalesinterflex seçildi.

www.3sfiruzekonaklari.com.tr
 


Geri Dön