29 / 03 / 2024

3S Firuze Konakları’nda teslimler Eylül’de başlıyor!

 3S Firuze Konakları’nda teslimler Eylül’de başlıyor!

3S Firuze Konakları için geri sayım başladı. Avcılar’ın E-5 aksındaki en büyük projesi olan 3S Firuze Konakları’nda 523 adet konut ve 45 mağaza yer alıyor.



3S Kale Holding’in yüksek kalite anlayışıyla hayata geçirdiği 3S Firuze Konakları, teslim tarihinden daha erken bir sürede tamamlandı. Eylül'de kapılarını açacak proje 28 bin metrekarelik proje sahasına inşa edildi.

3S Firuze Konakları, muhteşem göl manzarasını ve mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisi ile Avcılar’da bambaşka bir yaşam alanı yaratıyor. Ortak kat bahçeleri ve ferah tasarımıyla seçkin bir görünüm sunuyor.

Fiyatların 467 bin TL'den başladığı projede ’48 ay, 0 faiz’ fırsatı sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanan 3S Firuze Konakları 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleriyle herkese hitap ediyor. 

İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsüne yakınlığı dolayısıyla yüksek kiralama potansiyeline sahip 3S Firuze Konakları, E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na ise sadece yürüme mesafesinde bulunmasıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.

 
Web: http://www.3sfiruzekonaklari.com.tr


 


Geri Dön