26 / 04 / 2024

3S Firuze Konakları’nda 0.98 kredi oranı ile ev sahibi olma fırsatı!

3S Firuze Konakları’nda 0.98 kredi oranı ile ev sahibi olma fırsatı!

Kaliteli ve seçkin bir yaşamın kapılarını Eylül 2018’de ardına kadar açan 3S Firuze Konakları’nda ev sahibi olmak isteyenler için cazip kredi faiz oranları devam ediyor. 



3S Kale Holding'in uzman işçilik ve kalite anlayışıyla hayata geçirdiği olan olan 3S Firuze Konakları, hayalindeki evde yaşamak isteyenler için, içinden mutluluk geçen bir yaşamın kapılarını araladı. Yaşamın başladığı ve iskanın alındığı 3S Firuze Konakları'nda 18 bin 500 metrekarelik alan yeşil ve sosyal alanlara ayrıldı.

Projede yetişkinler ve çocuklar için geniş sosyal alanlar sunuluyor. Yüzde 70'i yeşil ve sosyal alanlara ayrılan projede, çocuklar için basketbol futbol sahası; farklı yaş gruplarına yönelik çocuk oyun alanı, kapalı oyun alanı, açık yüzme havuzu; yetişkinler için ise kapalı spor salonu, sauna, bilardo, masa tenisi gibi oyunların oynanabileceği hobi alanı, kapalı sinema salonu, açık yüzme havuzu, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar 3S Firuze Konakları sakinlerinin sosyal yaşamına değer katıyor.

28 bin metrekarelik proje sahası üzerinde yükselen 3S Firuze Konakları, muhteşem göl manzarası ve az katlı mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisi ile Avcılar'da bambaşka bir yaşam alanı yaratıyor.

3S Firuze Konakları'nda 1+1'den 4+1'e ve 71 metrekare ile 196 metrekare arasında ev seçeneklerinin fiyatları 491 bin TL'den başlıyor. Ödeme seçeneklerinde banka kredisini tercih edenler için 0,98 kredi oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 750 bin liraya kadar konut kredisi kullanma imkanı veriliyor. 

3S Kale'nin yüksek standartlarındaki kalite anlayışı, malzeme seçimi ve uzman bir işçilikle hayata geçirildi.

Web: www.3sfiruzekonaklari.com.tr


Geri Dön