26 / 04 / 2024

Saklı Vadi Konakları'nda kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Saklı Vadi Konakları'nda kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Firma: Burçlar Yapı

Proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları

Taşdelen Ormanlarının yanı başında, doğa ile iç içe konumlandırılan Saklı Vadi Konakları'nda kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...



Şehre yakın olmak ama şehrin karmaşasından uzak yaşamak isteyenler için eşsiz bir alternatif. Taşdelen Ormanlarının yanı başında, doğa ile iç içe. Oyun alanlarından, yeşil alanlara, otoparklarına kadar düzgün planlanmış ve tasarlanmış bir mimari. Size şehrin kaosundan uzaklaşıp, doğanın tüm renkleriyle iç içe olacağınız güzel bir yaşam sunuyor. 

Saklı Vadi Konakları nda kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Hiçbir projede bulamayacağınız 1+1 teraslı daireler ve 2+1, 3+1 daire ve alışveriş mağazaları ile konut alıcısına bol alternatif sunmaktadır.

Saklı Vadi Konakları nda kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Şile otobanı, Kuzey Marmara otoyolu bağlantıları ve 3. Köprü bağlantı yolunun hemen yanında Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgesinde yer alıyor. Ulaşım akslarının tam merkezinde konumlanan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, 2019’da hayata geçmesi planlanan metro hattına da yürüyerek 5 dakika mesafede bulunuyor.

Yeni bağlantı yolları sayesinde Levent-Maslak hattına sadece 15 dakika mesafedeki Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, Anadolu yakasının iş merkezi Ümraniye ve yeni inşa edilen Ataşehir Finans merkezine 10 dakika, Ayrıca Avrupa’nın en büyük hastanesi olacak Sancaktepe Şehir hastanesine de 3 km mesafede yer alıyor. S

Sabiha Gökçen Havalimanına yeni bağlantı yolları sayesinde 15 dakika da ulaşılabilen proje ayrıca Avrupa’nın en büyük havalimanı olan 3. Havalimanı Yavuz Sultan Selim köprüsü ile direkt ulaşım imkanı sağlıyor.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, Özyeğin Üniversitesi, İstanbul Erkek Lisesi, İstinye Üniversitesi gibi, köklü eğitim tesislerinin hemen yanı başında yer alıyor. İstanbul’un eğitim vadisi olarak planlanan bu bölge de bulunan üst düzey öğretim kurumları , bölgenin yatırım değerini de ortaya koyuyor.

Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız Viaport, Buyaka, Meydan ve IKEA gibi alışveriş merkezleri de projeye hemen 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Ayrıca Çekmeköy Saklı Vadi Konakları içindeki ticari alanlarda artı bir değer katıyor.

Mevcut ulaşım ağları, eğitim - sağlık olanakları, spor ve alışveriş merkezlerine yakınlığı, Anadolu yakasının en geniş orman alanı Aydos Ormanlarının yanı başında oluşu, hiçbir projede bulamayacağınız özel tasarım 1+1 teraslı daire, 2+1, 3+1 gibi 7 farklı daire tipleri ile çok seçenek sunuyor..

Tüm bunlara ek...

Esnek ödeme seçenekleri ile Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, Çekmeköy’ün en cazip projelerinden biri.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları iletişim: 
Web: http://cekmekoysaklivadi.com/
Tel: 0216 325 00 95 


 


projeye sor



Geri Dön