28 / 03 / 2024

Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Firma: Yiğit Group

Yiğit Grup'un imzasıyla Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı daha çok öğrenciler ve yakınların ilgisini çekiyor.



Fortis İstanbul satış fiyatlarının uygun ve projenin kaliteli olması sebebiyle satışların hızlı olduğunu belirtiliyor.Projeye çok yakın konumda 8 üniversite var. Öğrenciler ve yakınları projeye çok ilgi gösteriyor. 


Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı kapsamında 1 oda 0 salon daireler 240 bin liradan, 1 oda 1 salon  daireler 380 bin liradan başlıyor. Fortis İstanbul projesinde fiyatlar yüzde 10 artacağı belirtildi. Şimdiden 32 daireyi öğrencilerin ve ailelerinin aldığı söyleniyor.


Öğrenci yakınlar ve Anadolu'dan gelen İş adamları'nın dikkatini genellikle küçük metrekaredeki evler çekiyor.Projenin 2016 sonunda teslim edileceği belirtiliyor ve proje 4 bin 700 metrekare cadde mağaza ve 3 blok 705 daireden oluşuyor.


Fortis İstanbul'un toplam yatırım bedeli arsa dahil 192 milyon TL civarında olduğu gösteriliyor. Sefaköy girişinden hemen projeye ulaşılıyor,130 metre yakınında bir metro ve Havalimanınada en yakın projelerden biri  ifadeleri kullanıdı. 


Fortis İstanbul'da kira bedellerinin çevrede 1 oda 1 salon dairelerde 1500 liradan başladığını belirtti. Yiğit, “7-8 daire alıp kiraya vermeyi düşününler de oldu” dedi.


Fortis İstanbul Satış Ofisi:

Kartaltepe Mh. Malazgirt Cd. No. 10 Küçükçekmece / İstanbul Türkiye 

Satış İrtibat: 212 423 13 13 

Web:www.fortisistanbul.com/

Ayşe Büşra YILMAZ/Emlakkulisi.com







Geri Dön