27 / 04 / 2024

Dumankaya'dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Dumankaya'dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Dumankaya'dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Aylık 1.825 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen proje TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.



İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen  Dumankaya Mozaik  Evleri 64 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede 799 tane daire ve 1 tane dükkan yer alıyor. 


Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Dumankaya Mozaik Konutları  Dumankaya İnşaat  imzası ile yükseliyor. Projedeki daire fiyatları hakkında bilgi almak için 0216 511 58 00 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 


Dumankaya Mozaik Residence konum olarak Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika, Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika, TEM Otoyolu'na 8 dakika mesafede bulunuyor. 


Dumankaya'dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Dumankaya İnşaat'ın Ramazan ayına özel kampanyası kapsamında 1.825 TL'den başlayan taksitlerle veya sıfır peşinat fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te yüzme havuzu, fitness alanı, bisiklet park alanları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, oturma alanları, güneşlenme terasları, lavanta hasat alanları, saunalar, hobi odası, yansıma havuzları gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Dumankaya Mozaik adres: Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak Sancaktepe / İstanbul 


Dumankaya Mozaik Sancaktepe satış ofisi 

Telefon numarası: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön