28 / 03 / 2024

Dumankaya Mozaik Sancaktepe iletişim

Dumankaya Mozaik Sancaktepe iletişim

799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik'te ödemeler bu yıl pas geçiliyor. Projede teslimler Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ödeme seçenekleri!

Konut alanlarının 47 metrekareden başladığı proje İstanbul' un Anadolu Yakası Sancaktepe' de yükseliyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik ödeme seçenekleri kapsamında 60 ayda 0 faiz uygulanıyor.

Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Peki Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyat!

Konum bilgisine göre Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyat kapsamında 1+1'ler 213 bin 840 TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+0'lar 176 bin TL'den başlıyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

Dumankaya Mozaik Sancaktepe nerede?

İnşa çalışmalarının Nisan 2016' da tamamlanması planlanılan Dumankaya Mozaik projesinde ödeme planına göre 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe nerede?

Dumankaya Mozaik Sancaktepe lokasyon!

Daire fiyatlarının 173 bin 360 TL'den başlangıç gösterdiği proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe lokasyon bilgileri kapsamında Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe satış ofisi telefon!

Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ev fiyatları!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlenen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Dumankaya'dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Dumankaya'dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Aylık 1.825 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen proje TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri'nde yüzde 12 indirim fırsatı!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesi yüzde 12 indirim ve 0 peşinatsız ödeme imkanı sunuyor. Sancaktepe'de inşa edilen proje toplam 799 daireden meydana geliyor.

Dumankaya Mozaik satış fiyatları!

Teslimleri 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşecek olan Dumankaya Mozaik Evleri'nde peşinatsız ödeme yapılabiliyor. Proje 799 konut ve 1 dükkandan oluşuyor. İşte Dumankaya Mozaik satış fiyatları...

Dumankaya Mozaik'te 60 ay 0 faiz ile 3+1'ler 491 bin TL!

Dumankaya Mozaik'te 60 ay 0 faiz ile 3+1'ler 491 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Toplam 799 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar?

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Mozaik 'te yer alan daireler 2017 yılı Nisan ayı içerisinde teslim edilecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar?

Dumankaya Mozaik peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Dumankaya Mozaik projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde yükseliyor. İstanbul Dumankaya Mozaik peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım olarak planlanıyor.

Dumankaya Mozaik'ten ev alan FETÖ mağdurlarına kayyumdan müjde!

Geçen yıl yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminden sonra inşaat faaliyetleri duran Dumankaya projelerinde ilk faaliyet Sancaktepe Dumankaya Mozaik’te başladı.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 548 bin TL'ye 3+1!

Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası 3+1 daire 548 bin TL'ye alınabiliyor. 3-7 katlı 24 bloktan oluşan Mozaik Sancaktepe'de konut alanları 44 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya Mozaik projesi 64 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe projesi teslim tarihi!

Dumankaya imzası taşıyan Dumankaya Mozaik Evleri'nde Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay 0 faizle taksit olanağı sunuluyor. Teslimlerin Nisan 2017'de yapıldığı projede 3+1'ler 548 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de 72 ay sıfır faiz taksit!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de 72 ay sıfır faiz taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. Dumankaya Mozaik Evleri projesinde teslimler Nisan 2017'de yapılıyor...

Dumankaya Mozaik Evleri'nde 60 ay 0 faiz ödeme fırsatı!

Dumankaya Mozaik Evleri'nde 60 ay 0 faiz ödeme fırsatı sunuluyor. İstanbul Sancaktepe'de yer alan Dumankaya Mozaik Evleri'nde daireler Nisan 2017 yılında teslim ediliyor...

Dumankaya Mozaik

İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik projesi 3-7 katlı 24 blokta toplam 502 daireden meydana geliyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi Nisan 2017 yılında tamamlanacak...

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları!

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları 204 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya Mozaik Evleri'nde kampanya kapsamında peşinat ve taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor...

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik konut satış listesi...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik'te ödemeler bu yıl pas geçiliyor. Projede teslimler Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

Dumankaya Mozaik Evleri Sancaktepe fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Evleri Sancaktepe fiyatları 179 bin 520 TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya Mozaik Evleri projesinde 2017 yılına kadar ödeme yapılmadan ev sahibi olunuyor...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılına kadar erteleniyor. Satışları devam eden projede konutların alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe iletişim Haberi

Dumankaya Mozaik Sancaktepe iletişim

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen projede son etap teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. 


"Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?" sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de, TEM Otoyolu'na 8 dakika, Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika, Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Dumankaya Mozaik Konutları saunalar, yansıma havuzları, bisiklet park alanları, lavanta hasat alanları, fitness alanı, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, güneşlenme terasları, yüzme havuzu, hobi odası ve oturma alanları gibi sosyal alanlara sahip. 


Dumankaya Mozaik Evleri'nde daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 799 konut ve 1 dükkanın yer aldığı projede bu yıl ödemeler pas geçiliyor, peşinat ve taksit ödemeleri 2017 yılında yapılıyor. 

Dumankaya Mozaik Rezidans güncel fiyatlar!

1+0 ev...