25 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik satış fiyatları!

Dumankaya Mozaik satış fiyatları!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Teslimleri 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşecek olan Dumankaya Mozaik Evleri'nde peşinatsız ödeme yapılabiliyor. Proje 799 konut ve 1 dükkandan oluşuyor. İşte Dumankaya Mozaik satış fiyatları...



Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen  Dumankaya Mozaik  İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede yer alan konutların alanları 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor.


Dumankaya Mozaik satış fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


D planı gold paket kapsamında kira ve aidat garantisi veriliyor, mülk yönetimi, kredi ödeme yardımı ve ilave teknik destek gibi imkanların sunulduğu Dumankaya Mozaik'te satışlar devam ediyor. 


Dumankaya Mozaik Evleri'nde fitness alanı, saunalar, oturma alanları, yansıma havuzları, bisiklet park alanları, hobi odası, güneşlenme terasları, pergolalı gezinti yolları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, yüzme havuzu, lavanta hasat alanları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor.


Dumankaya Mozaik satış fiyatları!

1+1 daireler 411 bin TL,

2+1 daireler 553 bin TL,

3+1 daireler 830 bin TL'den başlıyor.

4+1 dairelerin satışları tamamlandı.


Dumankaya Mozaik Sancaktepe iletişim

Satış ofisi telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön