20 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik satılık daire

Dumankaya Mozaik satılık daire

Konuma göre Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 40 bin metrekare arsa alanına yayılıyor. Dumankaya Mozaik'te bu yıl ödemeleri pas geç kampanyası devam ediyor.

Dumankaya Mozaik'te 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat şimdi de Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinde, 60 ay sıfır faiz veya yüzde 12 indirim avantajıyla 200 bin liraya yeni daire kampanyası ile öne çıkıyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık. TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta olan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyatları!

799 daire ve 1 dükkandan meydana gelen Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyatları 213 bin 840 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik adres!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik adres bilgisi kapsamında proje Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak'ta yer alıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede aylık taksitler 1.825 TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme koşulları!

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme koşulları kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakikalık mesafede bulunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ne zaman teslim?

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Dumankaya Mozaik'te yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik ne zaman teslim?

Dumankaya Mozaik'te daireler 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde daire büyüklükleri ise 47 ila 208 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Daire teslimlerinin Nisan 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri'nde 3+1'ler 462 bin TL'ye!

Toplam 799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik projesi Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatı ise 462 bin TL'den satışa sunuluyor.

Dumankaya Mozaik'te lansmana özel 48 ay sıfır faiz fırsatı!

Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul'un hızlı gelişen bölgesi Sancaktepe'nin en merkezi yerinde inşa edilen Dumankaya Mozaik projesi, az katlı binalardaki dairelerinde özel olarak tasarlanmış 4 farklı dekorasyon konsepti sunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 1+1'ler 219 bin TL'ye!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde peşin ve banka kredili fiyatlarına 0 peşinat ve yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.

Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ara ödeme ve 120 ay taksit imkanı!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen, Dumankaya İnşaat imzasını taşıyan Dumankaya Mozaik'te toplam 799 tane daire yer alıyor. Projede 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor.

Dumankaya Mozaik'te 219 bin 120 TL'den başlayan fiyatlarla!

Toplam 799 daire yer aldığı Dumankaya Mozaik, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Konut büyüklüklerinin 47 metrekareden başladığı projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Dumankaya Mozaik ne zaman teslim?

120 ay taksit sağlanan projede daire alanları 47 ile 208 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de bulunuyor. Peki Dumankaya Mozaik ne zaman teslim?

Dumankaya Mozaik D planı Gold Paket!

Dumankaya Mozaik'te 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan konutların büyükleri 47 metrekareden başlıyor. İşte Dumankaya Mozaik D planı Gold Paket kampanyası...

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya Mozaik Residence satılık!

Dumankaya Mozaik Residence satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor.

Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Horizon Residence 2 bloktan oluşuyor. Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev!

Konum bilgisine göre Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede 60 aya varan vade sağlanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev fiyatları 173 bin 360 TL'den başlıyor.

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev!

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev teslimleri hemen yapılıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet konut ve 22 adet ticari ünite yer alıyor.

Miks Dumankaya Halkalı satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılan projesinde bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya Halkalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Dumankaya Flex satılık daire!

Toplam 321 adet üniteden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir 'de inşa ediliyor. Dumankaya Flex satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Dumankaya Miks satılık daire!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Maltepe Ritim İstanbul Evleri satılık!

Konum bilgisine göre Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Maltepe Ritim İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor.

Dumankaya Mozaik satılık daire Haberi

Dumankaya Mozaik satılık daire

Toplam 799 konut ve 1 dükkandan oluşan projede daire teslimleri 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede saunalar, hobi odası, oturma alanları, yansıma havuzları, fitness alanı, avanta hasat alanları, bisiklet park alanları, güneşlenme terasları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, yüzme havuzu yer alıyor.


Konut seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı proje lokasyona göre Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika, Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika, TEM Otoyolu'na 8 dakika yakınlıkta yer alıyor.


Dumankaya Mozaik'te bu yıl ödemeleri pas geç kampanyası kapsamında taksitler ve peşin ödemelerin Ocak 2017'de başlıyor. 120 aya kadar taksitlendirme sağlanan proje toplam 40 bin metrekare...