19 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik'te lansmana özel 48 ay sıfır faiz fırsatı!

Dumankaya Mozaik'te lansmana özel 48 ay sıfır faiz fırsatı!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul'un hızlı gelişen bölgesi Sancaktepe'nin en merkezi yerinde inşa edilen Dumankaya Mozaik projesi, az katlı binalardaki dairelerinde özel olarak tasarlanmış 4 farklı dekorasyon konsepti sunuyor.



Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen  Dumankaya Mozaik  Evleri'nde daire büyüklükleri 47 ile 208 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.Karşılıklı iki bina arasının tam 80 metre olduğu proje ferah bir yaşam imkanı sağlıyor.


Dumankaya Mozaik Konutları'nda lavanta hasat alanları, güneşlenme terasları, pergolalı gezinti yolları, fitness alanı, saunalar, oturma alanları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, bisiklet park alanları, hobi odası, yüzme havuzu, yansıma havuzları gibi sosyal donatılar bulunuyor. 


Dumankaya Mozaik Evleri Sancaktepe metrosuna 2 dakika, Avrupa'nın en büyük hastanesine 3 dakika, TEM Otoyolu'na 8 dakika, Ataşehir-Finans Merkezi'ne 17 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 20 dakika mesafede inşa ediliyor.


Yüzde 70'ini yeşil alanların oluşturduğu Dumankaya Mozaik Konutları 64 bin metrekare alan üzerinde yükselip, 3 ila 7 katlı 24 konut bloğundan oluşuyor.Toplam 799 daire ve 1 dükkandan oluşan proje 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunduruyor.


Peşinatsız ara ödeme ve 120 ay taksit fırsatının uygulandığı Dumankaya Mozaik'te lansmana özel 219.120 TL'den başlayan fiyatlarla 48 ay sıfır faiz imkanı ile ev sahibi olunabiliyor.


Satış ofisi telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Filiz SERT/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön