20 / 04 / 2024

dumankaya inşaat dumankaya mozaik

dumankaya inşaat dumankaya mozaik

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 3+1 daireler 548 bin TL'ye ev sahibi olunabiliyor. Projenin Nisan 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ödeme koşulları!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ödeme koşulları kapsamında peşinat teslimde ödenebiliyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen projede kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe nerede?

Dumankaya Mozaik'te dairelerin alanları 47 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Proje 64 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe nerede?

Dumankaya Mozaik'te daireler 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde daire büyüklükleri ise 47 ila 208 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Daire teslimlerinin Nisan 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri'nde 3+1'ler 462 bin TL'ye!

Toplam 799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik projesi Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatı ise 462 bin TL'den satışa sunuluyor.

Dumankaya Mozaik'te lansmana özel 48 ay sıfır faiz fırsatı!

Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul'un hızlı gelişen bölgesi Sancaktepe'nin en merkezi yerinde inşa edilen Dumankaya Mozaik projesi, az katlı binalardaki dairelerinde özel olarak tasarlanmış 4 farklı dekorasyon konsepti sunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 1+1'ler 219 bin TL'ye!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde peşin ve banka kredili fiyatlarına 0 peşinat ve yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.

Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ara ödeme ve 120 ay taksit imkanı!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen, Dumankaya İnşaat imzasını taşıyan Dumankaya Mozaik'te toplam 799 tane daire yer alıyor. Projede 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor.

Dumankaya Mozaik'te 219 bin 120 TL'den başlayan fiyatlarla!

Toplam 799 daire yer aldığı Dumankaya Mozaik, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Konut büyüklüklerinin 47 metrekareden başladığı projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

2018'de inşaat sektörünün büyümeye katkısı artacak!

Ali Dumankaya,"2018 yılında inşaat sektörünün büyümeye katkısı artarak devam edecek" dedi. 

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Bu yıl inşaat sektörü çok daha hızlı büyüyecek!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın ev sahipliği yaptığı yemekte, inşaat, bankacılık ve teknoloji sektörleri ile ilgili yorumları dinledi.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

2016'da inşaat sektöründe reformlar gerçekleşecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, inşaat sektörü temsilcisi ve Dumankaya İnşaat yönetim kurulu başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o yazı...

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

DKY İnşaat 5 katta 71 daireye rezervasyon aldı!

DKY inşaat, Cityscape Global'de Kağıthane'deki DKY On ve DKY Kartal projelerini tanıttı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, şunları söyledi: "Bir yatırımcı fuarın ilk günü projenin 5 katında 71 daireyi rezerve etti."

dumankaya inşaat dumankaya mozaik Haberi

dumankaya inşaat dumankaya mozaik

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesi 64 bin metrekare alanda yükseliyor. Proje 3-7 katlı 24 bloktan oluşuyor.


Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!


Sancaktepe'de konumlandırılan Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 3+1 daireler 548 bin TL'ye alınabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.



Dumankaya Mozaik projesinde daire alanları 44 metrekare ila 208 metrekare arasında değişiyor. 502 konuttan oluşan projede daire teslimleri Nisan 2017'de yapılıyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri'nde spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna, fitness ve yüzme havuzu gii sosyal donatılar yer alıyor.



Adres: Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak Sancaktepe / İstanbul


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Nurşah...